![]() |
#1 |
![]() Biraz da AKP sebep olmuyor mu?
27 Ekim 2008 17:59 Evet, Türkiye’nin hem ultra mutluluk anlamında “saadet”e ihtiyacı var. Hem de siyasi parti anlamında “Saadet”e. "İHL havası soluyalım da, varsın meslek dersleri olmasın” düşüncesi ile, İHL’nin orta kısmına kaydoluyorum. O yıl, MSP-CHP koalisyon ortaklığı gerçekleşiyor. Eğitim yılının hemen hemen başı.. 24 milletvekili olan Necmeddin Erbakan, gelecek seneye falan tehir etmeden, hemen o yıl, İHL’lerin orta kısımlarını açtıran kararı hükümete aldırıyor. Düşünün, askeri muhtıra ile ortaokulun kapatılmasının üzerinden daha bir yıl geçmiş.. Senin sadece 24 milletvekilin var.. Ve hemen o yıl, hatta yılın sonunu da beklemeden, ikinci yarıyıl başlamak üzere, hemen meslek derslerini ortaokula koyduruyorsun! Bir bu icraata bakın. Bir de bugünkü AKP’nin çekingen icraatlarına. AKP kurmayları, şu savunmayı yapabilirler: “Görmüyor musunuz Anayasa Mahkemesi’ni.. Çıkardığımız kanunları hemen iptal ediyorlar!” Görmesine görüyoruz tabii. Ama bu kısır çekişmeye, biraz da AKP sebep olmuyor mu? Devamı için tıklayın :utandım: http://www.vakithaber.com/artikel.php?artikel_id=190 Haber 5
![]() |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|