![]() |
#1 |
![]() 1. Ben acıların çocuğuyum modeli:
-meltem benimle çıkar mısın? -hayır *****... -tamam meltem şimdi git ve beni yanlızlığım ile başbaşa bırak lütfen... 2. Kıvrak modeli: - meltem benimle çıkar mısın, misal iki biletim var ateşlerin dansı'na? - hayır *****... - aa şimdi hatırladım, hülya'ya soz vermiştim... öteki sefere inşallah... 3. Tehdit eden modeli: - meltem benimle çıkar mısın? - hayır ***** - eee o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayım... 4. Anlamaz modeli: - meltem benimle çıkar mısın? - hayır *****... - o zaman, aşkım, ilk olarak ateşlerin dansı'na gidelim mi... - geri zekalı mısın nesin ya, hayır dedim... - tamam, önlerden almaya çalışırım... yemek de yeriz di mi hayatım, show'dan önce... - harbiden salaksın ya, sana adımı söylediğime inanamiyorum... - evet aşkım ya, ismin çok guzel... 5. Güner ümit modeli: - meltem benimle çıkar mısın? - kesinlikle hayır. - kesinlikle hayır dediniz kaybettiniz, puanlar kırmızı masaya.. 6. ![]() - meltem benimle çıkar mısın ? - bilmem.. sence çıkar gibi duruyo muyum ? - valla galiba çıkarsın.. ama emin değilim.. hadi bi açıklık getir şu konuya - hayır salak hayııııııııır ! - bunu evet olarak kabul ediyorum - sertan bu kadar ***** olmayı nerde öğrendin ? - her gun 1 saat çalıştım düzenli.. çok zor olmadı.. - hmmm 7. Şartlanmış model: -meltem benimle çıkar mısın? -tabi neden olmasın -sen kaybettin kızım, seni sevmiştim halbuki - ![]() 8. Redden sonra karizmayı çirkefleşmekte arayan model: -meltem benimle çıkar mısın? -hayır ***** -ben seni deniyordum zaten..kabul etseydin üstüne beton dökerdim senin.. 9. Espritüelim ben modeli: -meltem benimle çıkar mısın? -hayır *****.. -peki sen asansörle cik ben yetişirim 10. Oha artik modeli: - meltem benimle çıkar mısın? - hayır *****.. - tamam boşanıyoruz o zaman. 11. Psikolog modeli: - meltem benimle çıkar mısın? - hayır *****. - tabii, sana hak veriyorum. daha önceki ilişkilerinde yüreğine aldığın yaralar seni korkutan. Sanırım biraz zamana ihtiyacın var. lütfen biraz düşün. 12. İyimser modeli: -meltem benimle çıkar mısın? -hayır -ama asla demedin demek ki hala umut var? - ![]() 13. Ulaşamadığı ete mundar diyen kedi modeli: -meltem benimle çıkar mısın? -hayır!!! -aman zaten sen de kendini bulunmaz hint kuması sanıyosun çillisin,çirkinsin ıyyyy... 14. Bir arkadaş ortamındaki modeli: - meltem benimle çıkar mısın ? - hayır *****.. ! - peki, kaçta alayım seni o zaman ? - ulan çıkmam dedim.. - peki saat 8 de görüşuruz aşkım.. 15. ![]() -benimle çıkar mısın meltem? -hayir -hahah... bir an için benimle gerçekten çıkabileceğin ihtimalini düşündün değil mi? itiraf et? 16. ![]() -benimle çıkar mısın meltem? -hayir -oğlum ben size demedim mi anlar dalga geçtiğimizi diye ?? 17. ![]() - benimle çıkar mısın meltem? - ahh, elbette hayatım... - adisin meltem! şurada iki satır karizma yapacaktım, içine etttin beeeeeeeee .....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|