![]() |
#7 |
![]() Saadet Partisi İSTANBUL Yıldızları ![]() Saadet Partisi'nin İstanbul Gösteri Merkezi'nde yapılan "Aday Tanıtım Toplantısı" yoğun bir ilgi ile yapılıyor. Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş başta olmak üzere, İstanbul ve tüm ilçelerinin katıldığı programa, Çağlayan Mitingi'ne destek veren sivil toplum kuruluşları da katıldılar. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş konuşmasında, "İstanbul benim için ilk göz ağrısıdır. Siyasi hayatım boyunca severek yaptığım iş İstanbul Teşkilatı'nın başında olmaktı." şeklinde konuştu. Saadet Partisi'nin "Saadet Türkiye Buluşmaları"na da değinen Kurtulmuş, "Türkiye'de herkes tek yürek Saadet Partisi'nde kenetlenmiş durumda" ifade etti. Programda İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman, Bağcılar Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş konuşma yaptı. İşte İstanbul Gösteri Merkezi'nden İstanbul'a ve Türkiye'ye iletilen mesajlar... Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman: Tüm seçenekler denendi ve söz sırası bizde. Milli Görüş'ü taklit ederek başarı yakalamaya çalışanlar, artık bilmeliler ki, artık geç kalmışlardır. Hedef artık yeniden Milli Görüş iktidarıdır. Hedefimiz, son 300 yıldan beri, insanlığa kan ve gözyaşından başka hiçbir şey getirmeyen batının, tek dişi kalan canavarın, o dişini de söküp dünyada yeni bir düzeni başlatmaktır. Biz inanıyoruz ki mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez. Allah'a şükürler olsun ki bizleri diz çökmeyen, zalime karşı ayağa kalkanlardan etti. Bağcılar Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez: Belediye seçimleri basit bir imar meselesi değil, bir kurtuluş mücadelesidir. Bakın, bu işgal edilen, çiğnenen topraklar coğrafyalar bizim değil mi? BM'de İsrail aleyhine bir kınama çıkarmayı bir tarafa bırakın, TBMM'den bile bir girişimde bulunulmadı. İşte tam da bu noktada, söz Milli Görüş'ündür çünkü yerli ve milli olan tek hareket bu harekettir. Afganistan'a, Bağdat'a, Gazze'ye sahip çıkabilecek tek hareket Milli Görüş hareketidir. Bizler çağ açıp çağ kapayan bir milletin çocuklarıyız. Biz ölümü değil, hayatı seçiyoruz. Sizi süslü ve gösterişli gemilere davet edebilirler, ancak eğer o geminin altı delikse batarsınız. Ben sizi can simidine davet ediyorum. Süslü gemilere aldanmayın. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş: İstanbul teşkilatı fevkalade hizmetlere imza attı. Teşkilatın tüm birimlerinin bu hizmetleri bize de güç ve kuvvet oldu. Bundan sonra da sizin desteğinizi arkamızda hissedecek ve sizin gayretlerinizle yeniden, Milli Görüş'ü iktidara taşıyacağız. İstanbul benim için ilk göz ağrısıdır. İstanbul teşkilkatının başında olmak benim için en güzel günlerim oldu. Hepiniz ben buradayım ve ben varsam Milli Görüş yeniden iktidar olacak dediniz. Zor günler geride kaldı ve şimdi artık iktidar olma zamanıdır. Arkadaşlarımızla beraber Anadolu'yu karış karış geziyoruz. Türkiye'nin dört bir tarafında artık herkes Saadet Partisi'ni konuşuyor. Yeniden Milli Görüş kabarıyor, büyüyor. Filistin'e Destek Mitingi Çağlayan Meydanı'nın adı bundan sonra Milli Görüş meydanıdır. Milli Görüş meydanında, Gazze'de insanlar beklerken, her ağzını açtığında demokrasi ve insan hakları diyen batı kör ve sağır kalırken, sizler adaletin temsilcisi olduğunuzu bir kez daha ortaya koydunuz. Bu miting, bütün İslam dünyasında yepyeni bir hareketin başlangıcı olmuş ve mazlumlar artık başlarını kaldırmış ve sizin sesinizle güç bulmuştur. Hatta bizim coğrafyamızdaki siyasi liderler de bu mitingden dolayı üsluplarını değiştirmek zorunda kaldılar. Ancak işimiz bitmedi ve insanlık tarihinin karşı karşıya kaldığı bu etnik temizliğe karşı somut adımlar atmak ve sesimizi daha gür bir biçimde çıkarmak ve İsrail karşısında kararlı bir hareket oluşturmak zorundayız. Kendisinden başka kimseyi insan saymayan saldırgan Siyonizm'in temsilcilerini ve işbirlikçilerini lanetliyoruz. Elleri kurusun, elleri kurusun. İkinci grup ise, bu katliam karşısında sessizce oturup krallıkla ve tahtlarının gideceğinden korkarak ödlek ve korkak bir biçimde sessiz kınamalarla işi geçiştirenlere de yuh olsun, yazıklar olsun diyoruz. İşte Çağlayan Meydanı'na toplananlar ve insanlığın büyük bir kısmını oluşturanlar ise insanlığın yüz akıdır. Bunlar insanlıktan yana olan, insanlık onurunu koruyanlardır. Kurtulmuş, 9 maddelik önerisini tekrarladı: 1- İsrail'deki büyükelçimiz derhal geri çekilmelidir. 2- Başbakan Erdoğan Suriye-İsrail barış görüşmelerinden çekildiğini açıklamalıdır. 3- Türkiye, BM Daimi Konseyi'ndeki geçici üyeliğini de kullanarak uluslararası camiayı harekete geçirmelidir. 4-İsrail'in soykırım uygulamasında kararı olan sivil ve askeri yetkililerin uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi'nde yargılanmasını sağlayacak adımlara öncülük etmelidir. 5- İsrail ile olan tüm askeri ve ticari anlaşmalar iptal edilmelidir. 6- İsrail uçaklarının Konya'da eğitim uçuşu almasına asla izin verilmemelidir. 7- Sayın Başbakan BOP Eşbaşkanlığı görevinden ayrıldığını açıklamalıdır. 8-En başta sağlık ve gıda yardımı olmak üzere tüm yardım faaliyetlerine öncülük etmeli ve koordinasyonu sağlamalıdır. 9- Şu anda Gazze'de İsrail saldırıları sonucunda yaralanmış Filistinli kardeşlerimizin bir an evvel Türkiye'ye taşınması için mutlaka bir hava köprüsü kurulmalıdır. İşte Saadet Partisi'nin açıklanan ilçelerdeki Belediye Başkan adayları: Fatih: Türker Saltabaş Çekmeköy: Halil Mert Beykoz: Salih Birinci Avcılar: Abdülkadir Akyılmaz Bağcılar: Mukadder Başeğmez Bahçelievler: Ekrem Kızıltaş Bakırköy: Adem Yıldırım Başakşehir: Salih Beşir Maltepe: Metin Çelik Esenler: İbrahim Bitiş Esenyurt: Gani Şavata Eyüp: Lütfi Kibiroğlu Gaziosmanpaşa: Salih Yazıcı Güngören: Mehmet İpekçi Kadıköy: Ahmet Kökler Kartal: Hüseyin Karakaya Pendik: İsmail Haskul Tuzla: İsmail Kızılgöz Silivri: Mevlüt Alkan Şile: Mehmet Belen Sancaktepe: Zarif Aslan Sultangazi: Hasan Akpınar Sultanbeyli: Halil İbrahim Arıkan Ümraniye: Mehmet Bingöl Üsküdar: Yılmaz Bayat Zeytinburnu: Kadem Emanet |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|