Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Osmanlı Tarihi (AK Parti) Osmanlı Devleti ve Osmanlı kültürü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-24-2007, 20:15   #21
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Osmanlı Padişahlarının Ölüm Sebepleri
Alıntı:
mesudum47 Nickli Üyeden Alıntı
sen öyle zannediyorsun bu yüzden başı örtülü insanlar belli alanların içine mahkum kalmış...
bu yüzden imam hatipliler mağdur durumda....
bu yüzden YAŞ'ta ki atılmalar...
bu yüzden cumhurbakanları bu kadar kolay seçiliyor !!!!!

madem osmanlı burada osmanlı ailesi nerede....
nasıl ki sen benim yazdıklarımı sadece benim düşüncelerim hatta yanlış olarak görüyorsun ben de senin yazdıklarını duygusal yaklaşılmış olarak farzediyorum....

pekı tum bu saydıgın sorunlarda ozumuze gecmısımıze sahıp cıkmadıgımzdan kaynaklanmıormu? evet fızıksel olarak osmanlının devamıyız topragımız aynı ınsanımız aynı..ama ruhumuzu kaybettık ıste anlatmaya calıstıgım bu benım ama kaybetmemelıyız sahıp cıkmalıyız gecmısımıze..suan senın saydıgın sorunların cıkıs kaynagı kım solcular..pekı solcuların cogunu kım olusturuor alevıler..pekı zamanında osmanlıyı cokuse goturen en buyuk etmen yenıcerıler kımlerden olusuordu alevılerden..ıste tarıh boyu yanlıs olanlar ..tarıh boyu sorun yaratanlar..ve sen tutuyosun bu durumdan osmanlı ve padısahları mesul tutuyosun bu sorunları cozmek ıcın once gecmısımızı ogrenıp saygı duymak lazım ama sen onların ıstedıgını yapıosun ıste onların amacı bu zaten..bızı ozumuzden koparmak..
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)