![]() |
#34 |
![]() Forma girdiğim zamanki izlenimler kızmaca darılmaca yok:utandım:
En Aktif Üye:ishak yılmaz,ümit ak ![]() En Yardımsever Üye: yeşil nickler ![]() En Ciddi Üye:Abdullah kaç ![]() En Çok Rastladığınız Üye:ishak yılmaz ![]() En Fanatik Üye:ak partili üyeler:yehoo: En Tatlı Başbelası üye: ![]() En Geveze Üye: ![]() En Karizmatik Üye: ![]() En Kibar Üye:ak kelebek ![]() En Komik Üye:meçhul,ömer faruk ![]() En Daimi Üye:adminler ![]() En Paylaşımcı Üye: ishak yılmaz,ümit ak ![]() En Sevimli Üye: ay ışığı ![]() En Sinirli Üye: dolunay kadim,hipermuhafazakar ![]() En Heyecanlı üye:**betülnur**:cool: En Sabırlı Üye:yöneticiler ![]() En Sakin Üye:gölge ![]() En iyi İmza: duygu seli ![]() En iyi Kullanıcı Adı:duygu seli ![]() En Efendi Üye:dolunay kadim ![]() En Muhalefet üye:milli görüşeri ![]() En Bilimsel üye: ![]() En Tekrarcı üye:ali boran ![]() En Milliyetçi üye: ![]() En Özgürlükçü üye: ![]() En Aykırı üye:antika ![]() En iyi Yorum yapan Üye: Faruk aslan,ishak yılmaz ![]() En Kendine güvenen Üye: ![]() En Anlaşılamaz üye:antika,chp liler ![]() En Anlaşılır üye: ![]() En Yeteneğini yansıtan üye:dolunay kadim ![]() |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|