![]() |
#11 |
![]() seni ve senin gibi düşünüp kutuplaşmaya yelken açan insanları önyargılı davranıp kürdü 2, sınıf vatandaşı görmenizden pkk yandaşı olarak lanse etmenizden hakimiyeti nefsinizin eline verip enaniyet duygusuyla üstünlük taslamanızdan ( kimsiniz ki üstünlük ancak takvadadır ) kınıyorum. Eğer bu gün dilinden dolayı kültüründen dolayı giyim kuşamından dolayı yadırgarsan kürt kardeşlerimi (ki buna senin ve senin gibilerin gücü yetmez) seni ben protesto ediyorum elin gavuru dinsizi imansızı kendi dilini konuşur eyvallah kendi insanımız bu ülke için omuz omuza kurtuluş savaşını vermiş anadolu insanım kendi dilini konuşamasın öyle mi ' Hadi oradan aslında çok yazacaktım ama gerçekten şu yazıyla bile geçirdiğim 1-2 dakikaya acıyorum senin anlayacağın dilde cevap yazmak isterdim ama edep ne yapalım ve ahlak müsadee etmiyor. tanıyamamışssın sen kürtçe konuşanları anlayamamışsın samimiyetlerini İçlerinde bulunmamışsın yazık gerçekten seninle bu ak sitede bu konuyu tartışmaktan utanç duyuyorum yazıklar olsun sana ve senin gibi düşünenlere ha bu arada biz sizler gibi bataklıkta da yaşamıyoruz çamur atalım atılan taşlara da mümkün mertebe güllerle karşılık veririz ama bununda bir sınırı var çok safsınız inanın bana
sen ve senin gibi düşünenler geçmişten günümüze neler kaybetti ülkemize DİKKAT! BU OYUNA GELMEYELİM! 1940'lar,1950'ler,1960'lar: Demokrat Partililer- Cumhuriyet Halk Partililer DİKKAT! BU OYUNA GELMEYELİM! 1970'ler:Sağcılar-solcular DİKKAT! BU OYUNA GELMEYELİM! 1980'ler:Aleviler-Sünniler DİKKAT! BU OYUNA GELMEYELİM! 1990'lar:Türkler-Kürtler DİKKAT! BU OYUNA GELMEYELİM! 2000-2007 'ler:Laikler-antilaikler DİKKAT! BU OYUNA GELMEYELİM! bu yazıyı yazanlar ve tasvip etmeyenler |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|