![]() |
#1 |
![]() Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, TBMM’de AK PARTİ’ye karşı en sert muhalefet yürüten isim.
![]() “Meclis TV, genel kurul çalışmaları başlamadan yayını açıyor ve bir gün önceki çalışmaların özetini veriyor. Benim çalışmalarımı, konuşmalarımı ısrarla vermiyorlar. Bunun üzerine Meclis TV müdürüne de telefon ettim, beni ne hakla vermiyorsunuz, diye. Bana, ‘Burnunuz kanadığı zaman görüntünüzü vermedik, aleyhinize kullanılmasın diye’ dedi. Bana dönük sansür uygulanıyor. Konuşmalarımızı vermiyor, görüntülerimi vermiyorlar.” Bu arada, Kamer Genç’in sansürlenmesinden yakındığı konuşmalardan NATO genel sekreteri seçimi ile ilgili bölümü de aktaralım: “Gerekçeyi öne sürersin, ondan sonra tıpış tıpış gidip onu genel sekreterliğe kabul edersin. Bu Müslüman halk nasıl kabul edebilir bunu? Yani o zaman Araplar ‘Yahu Tayyip Bey, hani sen çıktın Davos’ta işte ‘One minute’ dedin de, şimdi burada niye ‘One minute’ demedin? O zaman demek ki sen o Rasmussen’in Danimarka’sında Peygamber Efendimize yapılan hakaretleri tasvip mi ediyorsun? Niye onu getirdin, kendi başına genel sekreter seçtin?’ demezler mi sayın milletvekilleri? Derler.” Cumhuriyet
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|