Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-18-2009, 15:03   #11
Kullanıcı Adı
Milli Görüş'lü
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
saadetçilerden ricam karşı olduğunuz ergenekoncu yayın organlarına çıkmamalarını tafsiye ediyorum saadet burda kayıp ediyor, gelsinler ak parti ile bir olsunlar birlikte olursak güç doğar ak partinin yanlışları varsa tabi ki eleştirecek ama ergenekon yayın organlarına çıkıpda bizi eleştirmeniz hiç doğru değil, onların ekmeğine yağ sürmüş, onları sevindirmiş olursunuz, ak parti, saadet birleşir ise nasıl chp,dsp,anap,dp birleşiyor ergenekoncuyuz diye güç kazanıyorlar ise bizimde ergenekon tepki olarak saadet, BBP, ak parti ve bize destek verecek diğer partilerinde aramıza katılması lazım, hele bir düşünün hele ülkeyi chp eline brakırsak ozaman türkiye çok büyük karanlık yerlere gelecektir, saadetede, ak partiyede çok büyük darbeler uygulanacaktır, hesap sorulacaktır, bu yüzden birleşmek lazım bir takım birilerin oynuna gelmemek lazım bir karışık anlattım ama inşallah bir kısmını anlamışsınızdır inşallah. ;)
Bakın sevgili kardeşim.. Bu konuda gerekli açıklamaları Syn Genel Başkanımız defalarca yaptı !.. Genel Başkanımız bir kanalda farklı konuşsa diğerinde farklı konuşsa amenna.. O zaman deriz ki hatalı bir hareket !.. Fakat hep aynı şeyleri söylüyor ve savunuyoruz.. Kaldı ki "Ergenekon" cu olmayan muhafazakar kanallar da Saadet Partilileri kanallarına çıkarmaya çok sıcak bakmıyorlar.. Bu açıdan bakarsanız bize "Siz oturun oturduğunuz yerde, ne yaparsak destek olun" demiş oluyorsunuz.. Ben bu görüşe katılmıyorum.. Eğer "Milli Görüş" alt yapısından gelip böyle büyük hatalara imza atmanıza rağmen sizlere destek çıkmamızı bekliyorsanız yanılırısınız.. Zira tekrar söylüyorum yine söylüyorum ! Saadet Partisinin hiçbir eleştirisi kırıcı değildir ! Yapıcıdır.. Hiçbir eleştiri kişiye yönelik değil icraatlere yöneliktir.. (forumlarda kişileri yaptıkları şeyler, söyledikleri sözler hiçbir zaman Milli Görüş'ü temsil etmez)

Madem birleşmek istiyorsunuz sizleri Milli Görüş çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.. Bu milletin kalkınması ve Ümmetin tekrar birlik olabilmesinin yegane yolu budur.. !.. Malesef mevcut Ak Parti politikalarıyla bu iş yürümez... ! Bakın Saadet Partisi demiyorum.. Tabela Önemli değil !.. Önemli olan içerik !.. Ak Parti Milli Görüş'ün politikalarını uygulasın neden birleşmeyelim.. !

Siz kıymetli Din kardeşlerim... Lütfen uyarılarımız dikkate alın.. Bunlar bir ağabeyin, kardeşin sizlere acizane öğütleridir...

Saygılar.. ! Dua İle...
Milli Görüş'lü isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)