![]() |
#1 |
![]() öğrenci evine hırsız girerse...
H: abi işte bu ev H2:iyi olum hadi girelim H: abi bu ne yaa fenerin pili bitti herlade;evdeki hiç bir şeyi göremiyorum.. H2: fenerde poblem yok olm. evde var problem. H: nasıl yanii H2:lan angut burası öğrenci evine benziyo H: ee ne olmuş ki H2: Allah cezanı versin... Olum fener ışık veriyoda ışığı alacak mücevher eşya filan nerde. boş boş duvar her yer.. H:yaa abi acıdım ben şimdi bu öğrencilere. H2: yaa olum gör işte okusaydık ne hale düşecektik. H: abi şu diğer evden aşırdıklarımız var ya.. H2: eee H: onları sevabına buraya bıraksak diyorum haa H2:iyi fikir ulan.. sevaptır. teberrumuz olsun talebelere. H: abi büyüksün. H2:ehe öyleyim - H: Hadi oglum bak ben planı yaptım bu evi soycaz bu gece H2: Tamam abi hadi girelim H: (içerideler)çabuk ol olm mücevher,bilezik,cep telefonu ne bulursan doldur H2:Abi abi H:ne oldu yine H2:Abi burda bişey yok ki H: nasıl yok laannn H2:Abi iki koltukla açlıktan cinnet geçirmiş bikaç fare var. H: bırak onları ne yapalım bee H2:mutfaga bi bakayım abi ben H:tamam hadi çabuk ol H2:bu ne yaaaaaaaaa H: Buldun mu lan ne kadar para varmış ? H2: Ne parası abi mutfak farklı yaşam boyutlarının istilasına uğramış. Hadi gel bi el atalımda temizleyelim H2:laan salak biz temizlikçimiyiz hırsızız biz H: Yazık abi ya H2:yarın deterjanla gelelim hayrına. H: Hadi abi hadi,sırf zarar bu ev kaçalım H2: Çabuk lan uyanmasınlar, bunlar şimdi açtır yemek falan da isterler. H: Hadi topuklayalım. - H: ulan bu ne dağınıklık böyle Ö: abicim öğrenci evi bi el at toplayalım hadi H: bak yardım ederim ama bilgisayarınız götürürüm giderken Ö: neden abi yaww H: naparsın olm bu da bizim işimiz. Ö: eyvallah abi sen öle diosan öledir (aynı gün akşam) Ö2:muhittin bilgisayar nerde olm? Ö: Ya sabah çok kalender bi abi geldi evi topladık beraber. Ö2:kimmiş oğlum o kalender abi Ö : ya tanımıyorum evi toplamana yardım ederim ama bilgisayarı da alırım giderken dedi bende eyvallah dedim Ö2:... Ö: çay koyayim mi Ö2:ben koyarım sen geç içeri geç
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|