![]() |
#22 |
![]() Konu : anneden kaçar mı?
>> >> >> > Mehmet ile Handan, >> >>>ögrenci olup, ayni evi paylasmaktadirlar. Bir gün handan ve Mehmet, >> >>>mehmetin annesini yemege davet ederler, mehmetin annesi aksam yemegi >> >>>süresince handani uzun uzun süzer ve aslinda handanin çok alimli ve >> >>>güzel bir kiz oldugunu ve acaba aralarinda ev arkadasligindan daha >> >>>ileri bir boyutta bir iliskinin mevcut olup, olmadigini merak eder. >> >>> >> >>>Aklini okumusçasina Mehmet annesine der ki: >> >>>"Ne düsündügünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadasiyiz, ötesi >> >>>yok." >> >>> >> >>>Aksam yemeginden sonra mehmetin annesi evine döner. >> >>> >> >>>Aradan bir iki gün sonra handan der ki: >> >>>"Mehmet, annen bize yemege geldiginden beri gümüs çorba kasesini >> >>>bulamiyorum." >> >>> >> >>>Mehmet yanitlar: >> >>>"Annemin almis olabilecegini tahmin etmiyorum ama ben yine de >> >>>kendisine bir mektup yazayim." >> >>> >> >>>Oturur ve yazar: "Annecigim, Gümüs çorba kasesini sen aldin demiyorum >> >>>ama almadin da demiyorum. Fakat konu su ki: >> >>>sen bize yemege geldiginden beri gümüs çorba kasesi kayip." >> >>>sevgiler oglun Mehmet. >> >>> >> >>>Bir hafta sonra mehmetin annesinden mektup gelir: Sevgili oglum: >> >>>"Handan la yatiyorsun demiyorum, ama yatmiyorsun da demiyorum. >> >>>Fakat konu su ki: Handan kendi yataginda yatiyor olsaydi, gümüs çorba >> >>>kasesini çoktan bulmus olurdu." >> >>>Sevgiler annen. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|