Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-23-2010, 11:24   #13
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
'Çocuk' ifadesi sana yakışan bir hitab şekli olsa gerek.Karşındakini küçük görmen nasıl bir zihniyete sahip olduğunu gösterir.

Yöre halkını küçük gördüğümü sanıyorsun.Misal,Kızıltepenin büyük çoğunluğuna nefret beslerim.Sebebi yaptıklarıdır.Herkes yapttığının bedelini öder.

Ama asla genelleme yapmam.Büyük çoğunluğu terör yanlısıdr.Arta kalanlardan ise biz göreve çıkarken bize el sallayan gülücük saçan insanlardır.Onlar için en hayırlısını dilerim.Gördüğümde 'insanda varmış aralarında' derim.Çıkıp terör yandaşı olanları göğüsüme yaslayıp sağduyulu yaklaşmam.Bu benim mantığıma ters,isteyen yapar.

Eğer gerçektende güney doğu veya doğu halkına tam nefret duyan birisi olsaydım,askerde en yakın ve güvendiğim 2 kişiyi doğudan seçmem,aksine benim gibi batılı birilerini seçerdim.Askeriyeninde içinde bu tür ayrımcılık yapanları gördüm,onlara şahid olsa emin ol benim ayrımcılık yapmadığımı düşünürsün.

Doğulu olup pkkya karşı çıkanlar kardeşimdir.Ama batılı olup 'sen kürtsün' veya 'sen jandarma peşmergesin' diyende düşmanımdır.Askerlik yaptıysan veya yapacaksan şehid olmuşsundur/olacaksındırda.

'Jandarma peşmerge' damgasını yiyen arkadaşımın yanına gelip onla birlikte kürtçe müzik dinleyip ''gavur dinleyeceğime kürtçe dinlerim'' diyerek gönlünü kazanan biri olarak,bölge halkının tamamına nefret beslemem söz konusu dahi olamaz.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)