Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı
değiştirilen yasa maddelerini nerden okuycaz?
|
Günaydın daha okumadınmı aaaa sana hiç yakıştıramadım
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Abi hata yapmaya çok açığız, şimdi ilçeden geldim, görevli arkadaşların çoğunun paketteki maddelerden haberi yok, Allah'tan broşürleri bulabildimde elimden gelen herkese dağıttım, inşaAllah bir sorun çıkmadan şu süreci atlatırız.
|
Türk halkının tamamanın yok nerdeyse geçen tv vatandaşa soruyorlar karşımısınız ? Evet karşıyız diyenlerin hiçbiri şu maddeden dolayı karşıyız demiyor ya kendi siyasi görüşünün ona empoze ettiği şekilde dayatmacı olduğu iddiasıyla yada bu anayasayı hazırkayan partinin niyetinin kötü olması iddiasıyla yada uzlaşma ile hazırlanmadığı için ama bu cevapların hepsi kaçamak cevap tvlerden izlediği kendi siyasi liderinin söylemleri hiçbirinin maddeleri okuduğu neresinin neyin değiştiğinden haberi yok
Özellik refandum sürecinde yapılıcak propagandarda özellikle hazırlanan borşürlerde eski maddelerle yeni teklifin karşılaştırılmasını şematik bir şekilde halkın anlayacağı şekilde hazırlayıp propaganda yaparsak çok faydalı olacağını inanıyorum halk o broşüre baktığında birilerin boşuna çığırtkanlık yaptığını anlayacaktır