|
|
#10 |
|
1-Saat kaç ? 18:27
2-İsim? Mehmet 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 28 Koç 4-Dövmen varmı ? Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Coca-cola 8-Tercih ettiğin rakam ? 4-9 9-Sevdiğin müzik türü? Türkü - Kürtçe slow - Şiir 10-En sevdiğin çiçek ? Nergiz 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Alaycı - Dedikodu 12-Sevdiğin renkler? Siyah - Kırmızı - Aslında Tüm renkleri severim 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? 14-Aşık mısın? Değilim 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa olmazın ? Forumum 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Rabbim'e şükürler olsun. Hiç birşeyi değiştirmek istemezdim. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Sitem ne halde 21-En nefret ettiğin hareket? Birinin Alaycı gülmesi 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Başka biri olmak istemezdim. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Seni sevdim 24-Takma adın ? 1varmis1yokmus - D3L3T3 25-En sevdiğin spor? Koşmak - Yüzmek 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Utangaç 27-Konuştuğun diller? Türkçe - Kürtçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Herşeye Rağmen 29-İş , Okul? İş - webmaster Konu 1varmis1yokmus tarafından (12-05-2010 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|