Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Şarkı Sözleri Tüm şarkı sözlerini burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-22-2007, 14:49   #1
Kullanıcı Adı
ASLAN MASHADOV
Standart kalbim...rapim...nefretim...cezam

TAMAM

Canimi vererek mi savasacam ben aceba gozumun icine bakinizaraba pesinde kosana merhaba ne demek istedim ben anla . kaderi geriye cevireceksen haydi gel cevirde anamin gozune yaslar inmesin bu yagmur dinmesin yalanci kazanamazki savasi biranin icindeki dertleri .kompleksli ruhlara selamlar olsun ceza mikrofonunu acti nefretini bir doktuki sen sorma.gorulen kalplere gereken vurma.istanbul demek su anda skoko worlwide connect yowww ve burasi poligon akil fikir dolu uc MC sanma holigan benim derdim bana yeter phosphorus skoko bomba yaj rek Mc uzakmi kaldi kalbim aceba.sen beni anlarsin . fier de nefret fier de werden anladinmi derdimi her zaman gerceklerle......

------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOKAK SANATI

Değdimi boyun eğdimi? -Ceza- geldimi başın göğe erdimi? Haram lokmaları dizdiniz boğazda kalmasın itin Tatlı dilin önemi yok bitin Sokaklardaki bu gerceği çekene sor çekene zor çekene kor alev Yandı gözler sabahlara kadar çalışan eller Evler ekmek bekler gecekondu ve viraneler As yedirememis bebegine üzgün anneler Onsekiz saat mesai Üc kurusta para Sabahlara kadar sokakta yapilan isporta El arabasiyla kit kanaat gecim Her türlü fatura dert hayat sert Kim ola mert Yoo! Siftahsiz bekleyisler,bacak yoran yokuslar Inisler,sokakta alin teriyle para beklemekteler Ek is cevirenler ev gecindirenler Sokak sanati bu begenmeyenler ... Sokak bir armoni ayni seramoni Dinle sen dünyayi sanki yirtik ayakkabi Geceler cok kati kalmadi hic tadi Gece gündüz mücadele iste sokak sanatı Bosu bosuna kosma Hosuna gitti kus-Bakisi bakmak yaklas tasina sadik olana asina terini katana Savasi yaklas ta seyret Sokaktaki mücadele benzemez seninkine Nerede kaldi el emegi göz nuru alin teri? Agrimakta beli sirta cuval,yasida elli Nasirlanmis elleri helal kazanmis bu besbelli Sirtlan akbaba cakal gibi les yiyen Hazira konmak isteyen emek sömüren Hortum eden-Dualar hemen gebermesi icin Simitcinin cöpcünün vesaire vesaire Sokaktaki sanatci ödül almaz Hak eder ve kazanir Kit kanaat olsada ya Sabir ya Sabir Döküldü terler her zaman sapir sapir Karda olsa gene soguk terler bosalir Sokak bir armoni ayni seramoni Dinle sen dünyayi sanki yirtik ayakkabi Geceler çok kati kalmadi hiç tadi Gece gündüz mücadele iste sokak sanati Kac taksici canindan oldu para icin Kani donmus sifirin altinda beyinler yüzünden Bu kadar kolay mi Kimi icin bu olay mi Keyfi tikir olan acaba bunlari duyarmi? Kahpeler kahpe zihniyetleriyle icimizdeler Sabahlara kadar yirtinircasina calisap ezilen Evine bir lokma ekmek götüren Herkes Sanatcidir benim icin sokak icinde Dikkat edin saygi gösterin iyi seyredin Düsünün ve takdir edin Ödüllendirin : Sokak sanati bu inkar etmeyin Ezeli ve ebedi sanattir bu red etmeyin Sokak bir armoni ayni seramoni Dinle sen dünyayi sanki yirtik ayakkabi Geceler cok kati kalmadi hic tadi Gece gündüz mücadele iste sokak sanati

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

TEK BİR İHTİMAL VAR

Tozpembe masmavi fazla arama Herkesin bir derdi vardir ama tuz basma yarana Kanama geçici ancak hergün acilan yeni yara Insanoglunu komaya sokabilir Ha sevkat nerede dersen cok uzun zamandir ortalarda yok Merhametle birlikte yok oldular,gittiler Ve simdi mantik kaldi yalniz Savunmasiz Tutarsiz Acimasiz Kuralsiz al misal sana Bazi bilimadami ve profesörler Carelerini bulamadiklari fakat kendi ürettikleri Mikroba viruslere panzehir icad edemediler Nedeni belli bence savasi seviyolar Hergün yeni ölüm makinesi icad edene ne diyelim? Allah kurtarsin onu böyle tutsak etmis bos düsünceden Kanina girmis ifritten vaktri dolmus kimlikten Feri sönmüs gözlerden Tek bir ihtimal var metafiziksel ihtilal Ölüme giden atardamar ne kadar insan ömrü var Kobay edilen tüm insanlar zehire reklam olacaktir Kahramanligiysa kahpeler yazacaklar ... (2x) Bosporus Laboratuvarlarina yaptigim Kimyasal deneylerden cikan sonuclara göre Kat etmeniz gereken yol bir kac isikyili Insan parali egitimle ne kadar alim olabilir Bilmem ama bu gidiste Geri kafali adamlar cogalacak heralde bu memlekette Enseste yatkin bu adamlari kursuna dizmek normaldir Ama böylesine ter dökene saldirani Pitbull'lara isirtmak gerekli bence Memoli modelinde bir poli hayal edemedigim gibi Dogru konusaninda kazanacagini zannetmiyorum Ben hic bir zaman icin yo ! dikkat ! Neyse konuyu fazla dagitmadan nükleer Baslikli baris güvercinlerine karsi Gereken önlemleri simdiden almak gerekli dostlar Genclerin Uefa kupasindan baska övünecekleri seyler olmali Hergün haberlerde ölümü duymamali sadece kötüyü görüp ona uymamali Tüm liriklerimde Dünya'dan bir parca Dünya'dan bir örnek bu benim dünyam Sana göre belki pacavra ancak Beni ilgilendiren tek sey mahkeme Beynimin sonucunu sunmak Sayisal tokat akici söylem lyrical eylem Iste mahkemem Tek bir ihtimal var metafiziksel ihtilal Ölüme giden atardamar ne kadar insan ömrü var Kobay edilen tüm insanlar zehire reklam olacaktir Kahramanligiysa kahpeler yazacaklar ...(2x) Tek bir ihtimal var - Metafiziksel ihtilal Her sonucta cikabilir ve bu sonuna yaklasan dünya karsisina Tek bir ihtimal var,Tek bir ihtimal var, Kimine boynu kildan ince olani sevdirirken Dünya Kimini reklam etmis aleme Tek bir ihtimal var,Tek bir ihtimal var, Tek bir ihtimal var,Tek bir ihtimal var, Atilan her temelde yapilan her deneyde Alinan her nefeste gömülen her cenazede Tek bir ihtimal var,Tek bir ihtimal var Tek bir ihtimal var,Tek bir ihtimal var

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANNEME

Gözlerim ateşle dolmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napayım bana yardım et ALLAH ıslak gözlerin üstüne kar yagmış bahçesinde solmadı tek bir çiçek bile kuru kuru gitmek olmaz bir dilek dile ölümün önüne geçmek olmaz yok isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz ilk nefesimde sen benim son nefesimde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim ayım melegim yıldızım

BEN AĞLAMAZKEN

Ben Ağlamazken Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben Mengenem bu evren her zaman dar her halukarda kara geçtim Her zaman gülen ben oldum asla bakmadım ki arkama ben emri verdim Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı nafile Ben ağlamazken her sebeple güldüm insanoğlu kardeşim hep ölmüş Her zaman savaş felaket her bir yerde bana ne beşibiryerde olsun isterim Ben hiçte dalmam derde... Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken... Ben ağlamazken havada savaşın rüzgarlarımı esiyor acaba Ancak başta söyleyeyim bu sancak devrilmez salıncak koptu Zincirlendi idealizm hep sınırlı kaldı faydasız kararla hep karardı tarlalar Sarayda kaldı naralar değerli oldu mağralar Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok Çoğumuz aç ve çoğumuz tok onbinlerce foık ihanet etti ademe Cümle aleme bu rapte isyanım var medcezir var ey ademoğlu nefsimiz köreldi Tospembe bakmadık bu dünyaya ve ecel uykudayken geldi... Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken... Resmedil ve resmol kansız rap bu tek yol gördüğüm bu herşey hep rol Varsa yoksa petrol kaybeder her despot underground da yektik hem efekttik Renkli dünyamızda yok güneş kaybettik bu hastalıklar epidemik Mikropsa diplomalı bir program işte problem burada akademik hologram Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler hadi ordan andımızmı vardı Karlı yoldan geçmeyi biz seçmedik bu buzlar eriyecektir elbet Bir gün gelir savaşlar aynı tablolarla ağlatır diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde Dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek savaşma gerzek anlaşmış herkes Dayanmış hançer kafanda mavzer önünde panzer mezarsa mahzen Felaketi bir bilsen istemezdin erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken... Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken...

DOĞRU OLAN ZORDUR

(Ceza)
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisine , yetmez Dünya tozpembe gibi gelene , ölmeyecek gibi yasamini sürene Alni ak sirti pek karni tok Sükretmek lüksü aramamak zor gelir, Masum hayalleri karalamamak , Yasaklanan kapilari aralamamak Üsengeçlik ,art niyet arayamamak, Aradigin zaman hic dost bulamamak, Iyi günde ve zor günde aranmak Zor günde insana yaranmak Acilan yaralari kapatarak acaba sonuna Ne kadar kar kalacak hayaliyle beklemek Maddi degil Manevi düsünmek Tek gerek , Ama zor kor hor kullanilan kalbi almak Çok zor icra edilen her kötülük Serle sonuclanacaktir Bunu biliniz , eksimis lokum tarzi fikirler degismez, Örümcek beyinler bunlara karsi anti tez , Dogruluk en büyük silahtir , En güçlü savunma Zoru yapmak , Zoru kazanmak , Zoru Basarmaktir .. Dogru olan Zordur ! (YeaH YeaH!!...)
(Ayben)
Dogru olan zordur zordur anladim .... Zoru basarmaktir dogruluk ...
(Ceza)
Tek denemede olabilecek kapilari acabilecek Aydinligi bulacak köse bucak gezip bulunamayan Bir anahtar örnegi olmayan Karsiliksiz islere bakamayanlari kilitlemek Gereken engerek yilanlari gibi etrafimi saran Yalan zincirini kiracak çilingiri buldum iste Hiphop! Bos düsünceler bos kitap gibi Hakarete benzeyen hitap gibi seylerden uzak olayim Ben sairim ben ressamim Zor olani basaranim Dikkat edin haram olmasin hayat ! Keyif çatmak artik oldu bayat ...
(Dr . Fuchs)
Das leben ist ein spiel Ein Ratsel pas auf du hast so viele Fragen Du kannst vileich weglaufen Aber Vergiss nicht Das schwerste ist das Richtige im leben willst immer nur Das gute keine qual keine wohl Das musst wieter streben. Morgen ist eine neuer tag, Neues spiel Neue welt neues leben alles ist scmutzig Na loss leute wier mussen weiter gehen. Nakarat
(Dr . Fuchs)
Asil hayat gerçek bir bilmece Kulaklarimda bir yanki Hece hece,saatlerce iskence sürünce 365 günü görünce Düsününce basarmak var aklimda Günler yillar gecti Hayatim neredeyse bitti indi sifiri sindirdi Giydirdi Bu günlere nasil gelindi sorma sakin Akin gibi gelen sorular var pesimde Birakmak kolay kaçmak kolay,Basarmaksa gerçekten olan olay Saçma sapan hayatim baktim ki uçurumun ucunda Yüksek tepelerden bakan bir kartal gibiyim Süzülmek var aslinda ama hayir Geri dönüp Basarmak var aklimda Tam bu sirada gene arkamdan esen bir rüzgar uçuruma itmekte Bana seçme sansi yok Bana bu dünyada rahat yok . hayir yokmu?_ hayir yok Insanlar zatenSerefsiz olmus Bosversene hadi güvensene o zaman Baksana lan bu dünyada kaç günlük ömrün kaldi ? Göçmen kuslar gibi kisa bir macera bu Dünya sana bana kalmaz bunu bil Sil aklindan gelen kötü seyleri Zarlarin üzerindeki rakamlar kadar ömrün kalmis olabilir Hergün ayni , Yeni bir gün yeni bir pazarlik yeni bir oyun Yeni bir pislik yeni bir dünya yeni bir hayat Yeni bir batak olacak Taaki günes batana dek sürecek Hergün böyle mi devam edecek? Böylemi sürecek dostum söylesene Gözlerimin içine baksana hersey iyi olsun diye Ugrasmaktayim Ne kadar basaramayacagimi bilsemde Devam etmeliyim,Bu sürgün yasamin kölesi olmadigimi göstermeliyim Istedigi gibi yönetemeyecegini hic olmassa hissettirmeliyim Bilmeli ki insanlar onlarin önlerindeki iyi veya kötü kapilardan Seçme sansi oldugunu.Sislerin içersinde Gerçek kimligini arayan isiklarmis Havasiyla dolasmayin,Bilin ki Gerçek zoru basarmanin anahtari Kendinizde saklidir

ASLAN MASHADOV isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)