Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Gençlik Fikir Akımı Bütün fikirlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-07-2011, 15:42   #1
Kullanıcı Adı
istikbal
Standart NEREDE SAVCILAR
Arkadaşlar, ben aslında birazda konu dışı bir yazımla sizlere katılmak istiyorum.
aslında konu dışı olmasına rağmen, bugünkü gündemi belirleyen bir olayın, şahsen bana
olan etkisinden dolayı, hükümetimize vede devletimize nacizane bir serzenişim olacak
biliyorsunuz 05 04 2011 de, kastamonu mitingi dönüşü, ak bartimizin konvoyunun uğradığı saldırı
bizleri olduğu gibi. akli selim sahibi olan milyonlarca vatandaşımızıda üzmüştür,
dolayısı ilede, vatandaşın kafasında, neden, niçin, niye, gibi sorular oluşmuşturki. haklı
olarak vatandaş soruyor .neden devlet,veya organizenin sorumluları, bu güzergahta bir
tedbir almadan o konvoyu o yola soktular,acaba önceden o yollar kontrol altına alınamazmıydı
,ya ALLAH muhafaza sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan orada bulunsaydı veya o otobüse
saldırı olsa idi, bunun hesabını kimler nasıl verecekti, benim güvenliğim bu kadar aciz olmalımı
yani üç tane dağ faresi bizimle böyle köşe kapmaca oynaya bilmelimi. bu kadar teknolojiye bu
kadar güvenlik gücünü bünyemizde beslememize rağmen, nedir bu olaylar, bu nasıl demokrasi
anlayışıdırki. değnekleri bağlamışlarda, itleri salı vermişler ,böylesine demokrasimi
olurmuş, şuraya bakınız, bir sözüm ona kadın (ne kadını)arşifte çıkıyor ve benim ülkemi
kana boğmakla tehdit ediyor, ve bir soruşturmaya bile uğramıyor.bu nasıl adalet
bu nasıl hukuk diyesi geliyor insanın. evvelden ALLAH denildi diye insanları devleti
yıkacaklar diye içeriye alan savcılar neden şimdi dut yemiş bülbüle döndüler.ve hükümet
neden bu kadın hakkında şikayetci olmuyor. bu cümleler bu vatanı bölmek suçu
değilmi, bu kelimeler insanları biri birine düşürme suçu değilmi! bu bölücülüğün
daniskası değiğlmi! ve yne bAsındaki yorumlardan öğreniyoruzki apo denilen katil
avukatları ile yaptığı haftalık görüşmelerde, yetiştirdiği katillere seçimlere kadar
ak parti ve polis teşkilatına durmadan saldıracaksınız diye emir gönderiyor. peki
bunu basın biliyorda, devlet bilmiyormu, eğer devlet bu katilin bu halini biliyor ise neden
bu adamla görüşmeyi kestirmiyor. neden hücreye almıyorlar bu şerefsizi neden besliyorlar
benim ülkeme kan ve göz yaşı döktüren bu caniyi neden? neden? neden?'....

istikbal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)