Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Gençler, Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-17-2011, 18:53   #11
Kullanıcı Adı
ismal ayhan
1-Saat kaç ? 15:41
2-İsim? ismail ayhan
3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 28,06,1985 yengeç
4-Dövmen varmı ? kesinlikle karşıyım
5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? aşık oldum ama ağlamadım
6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? asitli içecek içmem ayran tek tercihim
8-Tercih ettiğin rakam ? özel bi rakamım yok
9-Sevdiğin müzik türü? daha çok türk halk müziği ama pop slow da dinlerim
10-En sevdiğin çiçek ? gül ne de olsa peygamber efendimizin simgesi
11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? lakayıt cıvık ve küfürlü sohpetleri sevmem
12-Sevdiğin renkler? siyah ve beyaz
13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? benim için gelecekte Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
14-Aşık mısın? hayır
15-Ailenle misin, tek mi? ailemle birlikteyim
16-Tuttuğun takım ? fanatik olmamakla birlikte fenerbahçe
17-OLmazsa olmazın ? inancım
18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? yok
19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin? hamdolsun hayatımda değiştirmek istediğim bişi yok Allah bu günlerimizi aratmasın
20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Allah bugünde bizim için hayırlısını nasip etsin der güne başlarım
21-En nefret ettiğin hareket? el hareketi ve dedikodu
22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Allah beni ben olarak yaratmış O en iyisini bilir
23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? açık sözlüyümdür ne söylemek istersem istediğim kişiye onu söylemişimdir
24-Takma adın ? takma isim kullanmam
25-En sevdiğin spor? koşu ve ağırlık çalışmak
26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? kimi zaman utangaçlığım tutar ama genelde açık sözlüyümdür
27-Konuştuğun diller? ingilizce
28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Allaha şükür
29-İş , Okul? iş: kuyumculuk(www.takicarsisi.com) ve inşaat-müteahhitlik
ismal ayhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)