![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ? 15:41
2-İsim? ismail ayhan 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 28,06,1985 yengeç 4-Dövmen varmı ? kesinlikle karşıyım 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? aşık oldum ama ağlamadım 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? asitli içecek içmem ayran tek tercihim 8-Tercih ettiğin rakam ? özel bi rakamım yok 9-Sevdiğin müzik türü? daha çok türk halk müziği ama pop slow da dinlerim 10-En sevdiğin çiçek ? gül ne de olsa peygamber efendimizin simgesi 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? lakayıt cıvık ve küfürlü sohpetleri sevmem 12-Sevdiğin renkler? siyah ve beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? benim için gelecekte Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle birlikteyim 16-Tuttuğun takım ? fanatik olmamakla birlikte fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? inancım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin? hamdolsun hayatımda değiştirmek istediğim bişi yok Allah bu günlerimizi aratmasın 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Allah bugünde bizim için hayırlısını nasip etsin der güne başlarım 21-En nefret ettiğin hareket? el hareketi ve dedikodu 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Allah beni ben olarak yaratmış O en iyisini bilir 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? açık sözlüyümdür ne söylemek istersem istediğim kişiye onu söylemişimdir 24-Takma adın ? takma isim kullanmam 25-En sevdiğin spor? koşu ve ağırlık çalışmak 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? kimi zaman utangaçlığım tutar ama genelde açık sözlüyümdür 27-Konuştuğun diller? ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Allaha şükür 29-İş , Okul? iş: kuyumculuk(www.takicarsisi.com) ve inşaat-müteahhitlik |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|