Alıntı:
Abdullah Enes Nickli Üyeden Alıntı
kardeş sen biliyo musun 1980 darbesine kadar konsolosluklarımızdaki kokteyllerde türk müziği yasaktı, senin bası kapalı kızın gecen seneye kadar okula basını acıp gidiyodu, senn askerin senn paranla senn sectiğin iktidarı deviriyodu bunları bi düşün. bunlar 8 yılda bitecek iş mi değil mi ?
zamannda tc arge yaptı da bi tufek mi uretti herseyi ithal ediyorduk. bak yeni yeni bunlar oluyo. neticede age of oynamıyoruz sen ,israilin üstünü çiz sora bak bakalm askeri endüstrin noluyo ? bak heronları hali ortada terörist izlemesi gereken ucaklar daha havalanmaktan aciz. kusra bakma da sen de bundan bahsediyosun ben de bundan.
senn dediğnii zamannda çiller yapmıs yunanistana namluyu doğrultmus abd dur demiş dinlememiş sora nolmus ? memurun maaşını ödeyecek para bulamamıslar kasada. o yuzdendr ki çook düşünücen kardeş. sen satranc oynarken bile en az 2 hamle ilerisini tahayyul edere oynuyosun, e azcık da atacağın diplomatik adımların da karsı hamlesini düşün.
|
Bana sürekli geçmişten örnekler veriyorsun be dostum...
Ben burada çiller'i miller'i savundum mu ? O zaman ki yapılanları savundum mu ??
Siz şu an çok iyiyiz fenayız dağıtıyoruz havalarındasınız ya onu söylüyorum... İsrail'in üstünü çizemiyorsan çıkıp " SİZ ÖLDÜRMEYİ İYİ BİLİRİSİNİZ " deyip o lafı yutmayacaksın.... Ya sus ya konuş... Ne yaptığımız belli değil