Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-24-2011, 19:13   #11
Kullanıcı Adı
Blur
Abi işte sen hep demokrasi falan filan diyorsun ya ben bu konuda demokrasiye memokrasiye bakmıyorum çünkü bu konuda ki gidişat ne demokrasi çemberi dahilinde gelişmiştir ne de gelişiyor karşı taraf için konuşuyorum... ben sıkı yönetimden falan bahsetmiyorum abi sen yanlış anladın ben sadece yaptırımlar ağır olsun diyorum mesela polise taş atan bir çocuk , kadın , erkek , travesti ne boksa hiç farketmez salmıyacaksın kardeşim basacaksın cezayı... birisi eyleme katıldı apo lehine slogan mı attı bu adamı 2 ay yatırıp çıkartmayacaksın sonra tutacaksın içeride müebbeti yiyecek sence ondan sonra meydanlara kimse çıkabilir mi ? Polise sıkan adama karşı seninde vurma yetkin olacak öyle 1-2 tane şerefsiz vurulsun bak ondan sonra daha yol kesip lastik yakabiliyormu bu aşağılık insan bozmaları.. aynı anda bdplilerin vekilliklerini düşür at hepsini içeri apo'yuda canlı yayında naısl menderes'in idamı olduysa aynı o şekilde sallandır bunların hepsi eş zamanlı olacak ama.. daha sonra bu yasaları çıkart millet sokağa dökülsün , dökülsünde sonra görsün neler oluyor ... Dağa çıkan çıksın daha sonra prof. birlikleri yolla dağa sınırlara özel harekatı yerleştir bak bakalım terör oluyor mu olmuyor mu... Adam bize ateş etmeden ateş edemiyoruz böyle saçma yasalarımız var terör biter biter biter.... anca laf... biraz sert olacaksın...
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)