Alıntı:
NûN Nickli Üyeden Alıntı
Ya üstat, mütevazi hayat yerine tankla gezenlere eyvallah, her ay telefon değiştirene de eyvallah. Ama bu ötv faturalardan da alınıyor. Bir bakın TTNet'e ne kadar ötv ödüyoruz.
Vergide yapılsın ne yapılıyorsa, ÖTV nedir ya, utanıyorum devletim adına! Özel tüketimmiş, iletişim adı üstünde ya, i-le-ti-şim!
Yazar kasar fırlatılan günlerden kurtulmak için oy verdim ben, vergi yükü çekmek için değil!
Ayrıca yasakla-zamla insan engellenmez, kamçılanır! Pöfür pöfür sigara içenler bu huyundan mı vazgeçecek bu zamla, aman ne güzel hükümetimiz sağlıklarını düşünürmüş de, hanimiş de hanimiş.
Tüketim çılgınlığını zamla mı engelleyecekler, zengin her şartta o zammı verir gene de alır!
Oyyyy torpak başıma!
|
Yahu zaten o tankla gezenler yine tankla gezecek... nasılımı ... daha fazla vergi kaçırarak.
Çalışan, memur, işçi bunların zaten vergi kaçıracak halimi var, para daha eline geçmeden tak diye kesiyor devlet vergisini bu insanlardan. Devlet vergi kaçakçılarıyla uğraşacağına en kolay ve zahmetsiz yol olan tüketimi mecburi olan kalemlerden vergi topluyor ... helal olsun nediyelim.
Arkadaşlar size soruyorum ama hiç tınlayan yok... Mücevher ve değerli taş vergi oranı kaç bu ülkede, futbolculardan alınan vergi oranı kaç ?
Biriniz şuna cevap verin ?