![]() |
#20 | ||||
![]() Alıntı:
Bu hadislerin hepsin den haberim var merak etme hadisler bir bütündür iki üç tane hadis yazarak bir konuyu ispatlayamazsın.. Bütün hadisleri tartacak ve arasın dan anlam çıkartacak seviyede bir Muhaddis değilsen bu konuda ki Ehli Sünnet alimlerin'in tesbitleri dışın da bir beyan vermek senin de benim de haddime değildir.. Ehli Sünnet alimlerin'in ekserine görede namaz kılmayan kafir olmaz Ehli Sünnete göre şirk dışın da hiç bir günah insanı kafir etmez.. Vehhabiysen söyle yok değilsen boşuna Cübbeli hocanın güya çelişkili sözlerini birbiriyle çarpıştıran İbni Teymiyye imzalı videoları paylaşma ben senin kıvama getireceğin aylaklardan değilim bu oyunları yutmam ![]() İmamı Hanbelin'in görüşüne göre namaz kılmayanın kafir olacağını zaten biliyorum bazı alimlere göre kafir olduğunu zaten kabul ediyoruz ve onlara saygımız sonsuzdur Hanefi mezhebine ve ekseri Ehli Sünnet alimlerine göre namaz kılmayanın kafir olmayacağı açıktır.. Vehhabilik şurada 2 yüzyıllık bir mevzu gelipte burada İmamı Hanbeli gibi bir alimi bu konuya dahil etme acizliğini göstermiş zevatın videosunu boşuna paylaşma ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|