Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-16-2012, 19:51   #11
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet çocuklar dövülüyor hatta geçen senelerde çocuğun kolunu kıran polise kasten yapmadığı gerekçesiyle hapise bile atılmadı.
Türkiyede yaşıyorum ve bunlar Türkiye'de oluyor.
İnsanlar ve devletler yanlış bir şey yaptığında özür dilerler. Türkiye Cumhuriyeti özür diledimi ?
Ana dilde eğitim hakkını hala vermemekte direkmek asimilasyon politikası gütmekle eşdeğerdir. Bir dili yok etmek istemektir. Ana dilde eğitim haktır.
Kürt çocuklarına zorla faşizan andı okutturmak bunu dayatmak asimilasyon politikasıdır.

Sen nerede yaşıyorsun bende bunu merak ediyorum gözlerini biraz açsan iyi edersin.
2 örnekle hemen herşey çözülmüyor.
Hiç polisten dayak yiyen sakatlanan Türk yokmudur?
Özellikle Kürt vatandaşlara gelincemi muamele sert oluyor...
Bırak bu ağızları lütfen.
Hiçmi gelişme yok bu kadarmı nankörsünüz...

Bu hükumet zamanında hiçmi bir icraat olmadı?
Yada seni asimile etmek dilinden uzak kalmanı isteyen devlet neden gitsin ve bütün tepkilere rağmen Trt Şeş'i açsın.?
Neden gitsin Kürtçe internet sitesi kursun?
Hepsi sizi asimile etmek için değilmi?

Elini vicdanına koy ve sen aç gözlerini yapılan çabaları iki tane örnekle (temcit pilavı misali) karalama...
Son on yılda gelinen nokta Cumhuriyet tarihinde elde edilemeyen bir başarıdır...
Sen aç gözlerini...

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)