![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
![]() tek tek baktım hepsine herşeyin suçlusunu ermeniler gibi sunuyor çünkü gerçekleri oraya koysa memlekette cahil çok başbakan ermenileri savunuyor der zılgıtı koparır ![]() halk tarafındamış ![]() ittihatçılar halk oluyor değilmi ben ittihatçılar sırf ermenilere zulmetti demiyorum kemalist olmayan herkese zulm etti diyorum ![]() aradaki farkı bilelim... devlet istiklal mahkemesi zabıtlarını belgelerinide açıklamıyor onlardamı yalan ![]() genelkurmay harp tarihinde,el yazması hatıratlarda ermenilere yapılanlarda,ermenilerin yaptıklarıda ortada... kimse sütten çıkmış ak kaşık numarası yapmasın... insanlıktan nasibini bir kısım türkün yaptığı benim suçum değil,kendisini besleyip büyüten devletin gözünü oymaya çalışmış ermeni çetelerin suçlusuda bugünkü ermeni vatandaşlarımız değil... biraz aklımız olsa büyük güçlerin bizi şu meseleyle oyaladığını görürüz... nefreti körükleyip duruyorlar halbuki yüzyıllarca savaşan avrpa kavimleri kendi birliğini kurdu güçlendi... biz ise birbirimizi yiyip duruyoruz... Alıntı:
tabiğ kardeş... 12 eylüldede yüzlerce kişi sorguda kaybolmuştu... |
|||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|