|
|
#22 | |
|
Alıntı:
Veya Eskişehir garında sohbet ettiğim yaşı 70'i aşmış köylü bir amca diyor ki bana gelecek olana bakmam ülkem kazansın ülke sağolsun bana yeterli.Veya kazlıçeşme mitingini dönüşünde 60-70 li yaşlarında 3 kafadarla sohbet ettiğimde aynı şeyleri kendileri söyledi.Bunları geçtim ben mesela hala işsizim hatta milli eğitimin zulmüne maruz kaldım ama buna rağmen ne paraya ne çıkara ne de başka bir şeye bakmazsızım partiliyim hem de en delisinden piskopatından. Herşey çıkar değil,kişinin çıkarı değil,çıkar aranıyorsa chp de aranır bu veya bdp de.mhp yi geçiyorum eser kalmadı artık yakında hiç kalmayacakta.Hem chpnin ideolojisi midir ne tüyse artık öyle birşeyde yok ortada,milliyetçilermi,faşistlermi,komünistlermi,s osyalistlermi,ulusalcılarmı hiç belli değil bunu yakın çevremde görüyorum öyle sağdan soldan değil.Daha 5-10 yıl öncesine kadar kürtleri savunan,kürt siyasilerin hakkını arayan,veya deniz gezmişmiş bilmemneymiş bunları dillerinden düşürmeyenler bugün nasıl oldu da kürt düşmanı oluverdi ? Tamamen ezberleri sömürüleri bozuldu.Kendi liderleri bile bir yandan deniz gezmişin heykelini parkını açarken,öte yandan kel alinin heykelini parkını açıyor ama alkışlıyor birbirine çok bağlı dediğin chplileer bunları.Veya hakkari mitingi. Ak partilinin tek farkı körü körüne partisine bağlı değil eleştirir sorgular ama chpliler körü körüne bağlı ve ne yapacaklarını bilmeyecek haldeler.Maskede taksalar pis yüzleri her zaman görünüyor veya dayanamayıp gösteriyorlar hemencecik.Alayının köküne kibrit suyu fabrikası ![]() Bunların ezberlerini bozduk,öyle bozduk ki baykal da neyse yazmıcam baytok hikayesini ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (02-17-2012 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|