![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
değerli kardeşim; ben islamla yönetilmeyen hiç bir yönetimin savunucusu olmam bu TC rejimide dahil. bunun yanında heleki dikta rejimse ve bu diktasını islama yapıyorsa zaten düşmanımdır. iranın yaptığını kınıyorum eleştiriyorum çok büyük yanlış görüyorum. ve bazılarına malzemem vediği için ayrıca kızıyorum. hiç bir müslümanın kanı bir devletin çıkarından veya antlaşmasından değersiz değildir. bunu hiç birşey mubah kılamaz. ancak bu düşmanlık yapmamı gerektirmez helekş yer yüzüden silmeyi asla haklı göremem ve düşünemem bile ! bu bağlamda keşke iran stratejik noktalardan çok Allah'a dayansa güvense bu anlamda eksik görüyorum. baas rejimi ve bezeri tüm rejimlerin kan akıtmasa bile gitmesini ve ortadan kalmasını temeni eder ve destekleriz. Allahın hükümlerini kaldırmaları yeterlidir. yani illaki kan dökmeleri gerekmiyor karşı çıkmak için... yıllaca yoğun medya ve devletin baskısı altında kaldık afgan çeçen somalili ıraklı kardeşlerimize düşmanlık yapmamız için bu kadeşlerimize düşmanlık yapıp trerörist demediğimiz gibi iranada düşmanlık yapıp yıkılması için çalışacak değiliz. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|