Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi

Stil
Seçenekler

Alt 03-24-2012, 20:16   #11
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu tür çıkışlarla mı şeklini bulmasına yardımcı olacaksınız ?
Sen çıkış diyorsun , Bende buna Nasihat veya yol gösterme diyorum.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2012, 20:33   #12
Kullanıcı Adı
Gönülden
1.5 yıl aradan sonra gelip gündeme dair röpörtaj yapmasından daha doğal ne olabilir anlamadım...o bir yazar kitabı çıkacaksada bunun öncesi reklam yapması değil zoruma gitmesi daha çok desteklerim...kaldı ki Emine hanım böyle öyle ucuz reklamlar ile değil hak için dava şuurunu bilenlerden...buna yürekten gönülden katılıyorum..
Ayrıca söyledikleri doğru olduktan sonra çıktığı kanal yüzünden insan karalamak bukadar kolay olmamalı...o zaman o kanallara çıkmış başbakanımız ve tüm yazarları at çöpe gitsin mi diyeceğiz...bu nasıl mantık anlamadım..
Paylaşım için teşekkürler Ahmet kardeşim

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2012, 20:47   #13
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Bu tür ucuz müdafaalarla Emine Hanımın profilini zenginleştirmeye çalışmayın...!!! Kitaplarındaki cezbedici üslubu, kendi lügatinde göremedim. Ne hoştur ki, bu yazarı ben sadece Fatih Beyin karşısında görüyorum. Fatih Altaylı'nın da hangi konsept üzerinde program yaptığını söylememe gerek yok herhalde..!!!!
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2012, 20:50   #14
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Bu tür ucuz müdafaalarla Emine Hanımın profilini zenginleştirmeye çalışmayın...!!! Kitaplarındaki cezbedici üslubu, kendi lügatinde göremedim. Ne hoştur ki, bu yazarı ben sadece Fatih Beyin karşısında görüyorum. Fatih Altaylı'nın da hangi konsept üzerinde program yaptığını söylememe gerek yok herhalde..!!!!
Hmm yazarı çok yakından tanıyorsun o zaman.Böyle kesin konuştuğuna göre
Alt 03-24-2012, 20:51   #15
Kullanıcı Adı
Gönülden
Güzel kardeşim sana ucuz gelen müdafa benim için önem arz ediyor...ben şahsım adına kendisinden çok nasiplendim ve hangi şartlar altında mücadele verdiğini az çok biliyorum...onun verdiği mücadeleden sonra böyle ucuz eleştirileri hazmedemediğim için bende kendi fikrimi yazdım...Fatih Altaylı cüzzamlı ise temennim cüzzamlı olmayan şahıs ve tv'lrin kapılarını Emine hanıma biraz aralaması

Konu Gönülden tarafından (03-24-2012 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-24-2012, 20:52   #16
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Evet kitaplarının bir çoğunu kıraat ettim...!!! Taki Fatih Altaylı'nın karşısına çıkana kadar...!!!!
Alt 03-24-2012, 20:56   #17
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Evet kitaplarının bir çoğunu kıraat ettim...!!! Taki Fatih Altaylı'nın karşısına çıkana kadar...!!!!
Ne yapalım şimdi Fatih Altaylının karşısına çıktı diye doğru söylediklerine haklısın demeyelim mi?
Bizim ucuz müdaafa oluyorda senin ki pahalı eleştirimi oluyor.

Fatih Altaylının karşısına çıkmasından başka kusuru varsa onuda bilelim.
Alt 03-24-2012, 21:04   #18
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Sen yazarı takip etmiyorsan ben sana ne diyeyim.!!! Fatih Beyin programları reyting patmalası yapar ve onun bu programından sonra, şahsın davasının üzerinde medyada lanse ve dikta edilen söylemleri hayal meyal hatırlarım..!!! Link falan da atamayacağım...!! O programda ismini önce çıkarmaya çalışan bir isim olarak kaldı...!!!!

Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşim sana ucuz gelen müdafa benim için önem arz ediyor...ben şahsım adına kendisinden çok nasiplendim ve hangi şartlar altında mücadele verdiğini az çok biliyorum...onun verdiği mücadeleden sonra böyle ucuz eleştirileri hazmedemediğim için bende kendi fikrimi yazdım...Fatih Altaylı cüzzamlı ise temennim cüzzamlı olmayan şahıs ve tv'lrin kapılarını Emine hanıma biraz aralaması

islami kanallar neden kapılarına aralamıyor peki, ? Emine Hanıma sorarsanız çarşaf giydiği için demi ? Bu tür söylemleri bir çok defa dile getirdi kendisi.!! İslami Kanallardan bir açıklama duymadığım için yorum yapamıyorum..
Alt 03-24-2012, 21:08   #19
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Kısaca benim gibi düşünmüyorsan benden değilsin...
Alt 03-24-2012, 21:10   #20
Kullanıcı Adı
Gönülden
Sebebini siz söylerseniz bizde öğreniriz vesselam...sebep sunulan bahanelere istinaden diğer kanallar kimlere kapılarını açıyormuş bakalım...
Hem Fatih Alyaylı da çıkmışta sansasyonel bir röpörtaj mı yapmış da bukadar eleştiri yaptınız anlamadım...orda reklam güdüp ortalığı karıştıran ne var

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)