Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-16-2012, 14:11   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Dinler arası diyalog değil de din mensupları arası diyalog demek doğrusudur. İslam dininin mensuplarının başka dinlerin mensuplarıyla diyalog kurmaları İslam şeriatına göre yasaklanmış değildir.

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-16-2012, 15:23   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Dinler arası diyalog kelamı ilk kim tarafından üretilmiş ve bu noktada açıklama ve çalışmalar ilk kim tarafından yapılmıştır ?

Ne Fark eder ki ! İman edenler Allah yolunda İnkar edenler Tağut yolunda !

Lakin Dikkat-i Nazar !

Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla

Al-i İmran 64 - De ki: Ey kitap ehli! Sizinle bizim aramızda ortak olan bir söze geliniz. Allah'tan başkasına kulluk etmeyelim, O'na hiçbir şeyi eş tutmayalım ve Allah'ı bırakıp da kimimiz kimimizi ilâhlaştırmasın. Eğer onlar yine yüz çevirirlerse, deyin ki: "Şahit olun biz müslümanlarız".

Al-i imran 69 - Kitap ehlinden bir grup sizi saptırmak istediler, halbuki sırf kendilerini saptırıyorlar da farkına varmıyorlar.

Al-i imran 86 - İnandıktan, Peygamber'in hak olduğuna şehadet ettikten ve kendilerine açık deliller geldikten sonra, inkâra sapan bir milleti Allah nasıl doğru yola eriştirir? Allah zalimler güruhunu doğru yola iletmez.
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2012, 02:26   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Üstadim,
diyalogda bilincli kadro önemlidir.
benim en cok elestirdigim noktalardan birisi, bilincsiz ve altyapisiz bircok insanin bu faaliyetlerde söz sahibi olmasidir.
Haliyle kör bir insanin eline silah verirsen, hedef haricinde heryere isabet eder attigi mermiler.
Geneli icin demiyorum...lakin var böyle durumlar.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)