|
![]() |
#1 |
![]() Ammar kardeşim, dernekte görevin nedir? sürekli Mustazaf-der den bahsediyorsun merak ettim...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Arkadaşlar Mustazaf-der ile ilgili paylaşımları bu başlık altında yapalım...
Mustazaf-der ile ilgili iki konu birleştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
ak partiye kapatma davası açıldığında açtığınız konular ve yazdığınız mesajlarda yeriniz ne ise benimde odur ! Alıntı:
sonrada gereksiz günceleme diye silinsin ! ayrı açıyorsun dert ( edinenler var ) birleştiriyorsun dert ( edinenler var ) işin kısa ve özeti no bu konuda paylaşım yapmak ! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
gaziantepteki 2 yıl 10 ay ceza yiten bacımızla ilgili konu silindi ve geri getirilmedi. 5 gün sonra tekrar açtım. bu dernekle alakası yoktu ve konu çok farklı. ayrıca bu dernekle alakası olsada dernek kapatıldı başlığı altında paylaşmanın matığı nerdir. mesela chp diye bir konu açılsın sonra chp ile ilgili ve chp ile ilgilsi olduğu düşünülen her konu onun altına yazılsın dense ne kadar mantıklı olur. mesela biri çağdaş yaşama dernepği ile ilgili konu açsa forum yönetimi konuyu chp konusuyla birleştirse nasıl olur. ayrıca hazımsılığın olduğu şuradan belli. aynı başlık altında topluyorum gereksiz günceleme diye siliniyor veya başka başlıklarla birleştiriliyor. farklı başlık açsam way efendim çok konu açıyorsun diye siliniyor yada başka konuya kaydırılıyor.. bu sansür değilde nedir _ bu forumda küfür hakaret hatta tartışma olmamasına rağmen konularım siliniyor silindi. not: söylediklerim şahsınıza değil... şahsınız yaptı demiyorum ama bu forum bir yönetim keyifyeti var yapılıyor. alıntılı bir konuya veya konulara bende tarafların alıntılarını yazdım diye 10'larca mesajım silindi gerekçeside "alıntı yapmazsın kendi fikrini yaz" oldu ! bilmem anlatabildim mi ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |