Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Üniversite Eğitimi, Üniversiteler (Ak Parti Forum) Üniversiteli Ak Üyeler, Üniversiteler ve Üniversite derslerini burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Bu Konunu Önemi açısından nedenli önemli ve acil çözüm istiyor?
ÇOK ACİL 5 71.43%
ACİL 0 0%
ÖNEMSİZ 0 0%
KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ 2 28.57%
Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 06-17-2012, 23:53   #1
Kullanıcı Adı
erhanaras
Standart Üniversitelerde yaşam rezilliği
merhaba arkadaşlar kimse bu üniversitelerdeki çirkin rezil yaşam tarzını dile getirmiyor neden acaba hepimiz mi bu kadar vurdum duymaz olduk yada çoğunluğunun hoşunamı gidiyor anlayamadım üniversiteler sözde eğitim ilim irfan kurumları halbuki işleyiş çokta farklı gençlerimiz kirleniyor geleceğimiz karartılıyor kimsenin umurunda değil evlat okula başlayınca veli oğlum, kızım artık üniversiteli iyiyi kötüyü biliyor deyip ilgilenmiyor günlük telefonda konuşmaylada bu işler yürümüyor çocuklarımıza gençlerimize sahip çıkmıyoruz bu konuda hükümetimizede kırgınlığım var göz önünde olan bu rezil duruma neden önlem alınamıyor veya neden hiç dile getirilmiyor veliler bilinçlendirilmiyor üniversitlerin olduğu yerlerde günden güne sayıları çoğalan gece kulüpleri alkol meskenleri neden çoğalıyor neden gençler sapkınlık peşinde gidiyor bunlarda vatan evladı değilmi bunlarda bizim kardeşlerimiz değilmi özelliklede kız çocuklarına üzülüyorum ve aileleri şiddetle bu konu hakkında uyarıyor uyandırmak istiyorum çocuklarınıza baskı kurmayın kazanamadıkları için kazananları gidipte yerinde görün sakın ha çocuğum büyüdüde kendi bilir demeyin çocuklarınızın peşini bırakmayın baskı üzerine gelişen bir çocuk veya şöyle diyeyim bir genç artık sınav kaygısı ve üniversite zorunluluğu buna dayatmasıda diyebiliriz gitmek için sıkıntıdan baskıdan diyorki neresi olursa olsun gideyim yeterki kurutulayım ama daha sonra giden evlatlarınızı nasıl bir ateşe attığınızı bile fark etmeden sevinç gösterileri gösteriyorsunuz benim çocuğum üniversiteyi kazandı diyip göğsünüzü gere gere reklam yapıyorsunuz gidin görün ve sonra karar verin genç arkadaşlarımada şu tavsiyede bulunmak isterim sakın bu yanlışa düşmeyin kaybedilenler geri gelmiyor anlık bilinçsizlik nelere mâl oluyor zaman zaman medyada örneklerini büyük bir üzüntü ve utançla görmekteyiz yine ANNE ve BABALARA sesleniyorum çocuklarınıza sahip çıkın.......

Konu erhanaras tarafından (06-18-2012 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir..
erhanaras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-18-2012, 10:48   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Üniversiteleri ve Eğitim sistemine müdahale etmeden arpa boyu ilerleyemessiniz ! Bu Konu hayatidir ! Şehirlerdeki Üniversitelerin şehirlerin Helallerini nasıl tükettiğini sağlıklı tahlil edin ! Allah'ın ve Resulunün Nurlu yolun önünde Sistemlerden sonra onun olduğunu göreceksiniz !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 19:32   #3
Kullanıcı Adı
Sevban
Söylem ve eylem sorunu var bizlerde...
Bakıyorum genel olarak herkes hakkı söylüyor, ama eylem yok.
Sıkıntılar belli çözüm de belli lakin hep bir beklenti, kim yapacak kim edecek.
Sanırım hakkı söyleyıp kenara sıvışıyoruz, üstümüze alınma alışkanlığımız yok (:
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 19:38   #4
Kullanıcı Adı
barayev
Devlet Üniversiteleri Tkp ve Sol vede Irkçı pkk lıların serbestçe AT oynattıkları yerlerdir...
Çünkü Üniversiteler CHP Kadrolarının HÜKMETTİĞİ kuruluşlardı ...
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 19:58   #5
Kullanıcı Adı
_SoN_
Üniversiteler,özgürlüğün son noktaya ulaştığı kurumlarımızdır Özgürlüğü kullanma noktasında dikkatli olmak gerekir.
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 20:15   #6
Kullanıcı Adı
barayev
Üniversiteler ancak Lümpenlere özgürlükler sunuyor.. msgsü de Tkp liler güvenlikçinin kafasına şişe vuruyor ve kafası yarılan özel güvenlikçi yönetimce baskı altına alınıp olayın emniyete, ulaştırılması engelleniyor yargıya taşınmasına bile izin verilmiyor bu mudur Üniversitelerdeki Özgürlük ?
Üniversiteler hukuksuzluğun Karargahıdır
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2013, 22:48   #7
Kullanıcı Adı
erhanaras
arkadaşlar çok eski bir konu fakat gündeme tekrar dönmesi gerekn bir konu herkes bir görüş belirttse belkide istediğim olmaz ama bir yerelere ışık tutar tünelin sonu karanlık herkez elinde bir mum alsın aydınlığa koşalım selam ve dua ile
erhanaras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2013, 23:01   #8
Kullanıcı Adı
onurcan
üniversitelere müdahale şart çeki düzen verilmeli özgürlüğünde bir sınırı olduğunu bilmeli öğrenci...kimse milletin malına zarar vermemeli, ahlak usül yönden ele alınmalı.....
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2013, 03:41   #9
Kullanıcı Adı
Fihi Ma-Fih
üniversite ortamı denen bir tabir var o ortamı yaşamalısın diye sürekli.subliminal mesaj veren konuları anlatan zihniyet var malasef dünya heveslerinin önüne geçilmiyor devlet ne yapsın ki bu konuda.. Sonra yaşam tarzımıza müdahale.var denilir
Fihi Ma-Fih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2013, 22:48   #10
Kullanıcı Adı
Aq Parti
Birdəmlərdəki yaşam rəzilliyi nasıl bir ifadədir? Şaxsən bənim fikrimə görə bütün birdəm öyrənciləri aynı imiş gibi qonuşmaq düzgün deyil. Soñ yıllarda başını örtən qızlarıñ birdəmə girmələrindəki problem də hall olduqdan soñra hangisə birdəmdə çoq sayıda başını örtən qız öyrəncilərlə qarşılaşmaq mümkün ola biliyor. Sınav sistemi də dəyişdirilib İmam Hatib məzunlarınıñ birdəmə girmələri asanlaşdırıldı. ÖYP sistemi ilə bu öyrənciləriñ mülaqatsız olaraq yüksək lisans ma doktora yapıb birər araşdırma görəvlisi olmaları, soñrasında isə Dr., Yard. Doç. Dr., Doç. Dr., Prof. Dr. olmaları mümkün ola bilir. Yani bundan bir qaç yıl soñra akademik camiada büyük dəyişikliklər ola bilir.
Aq Parti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)