![]() |
#4 |
![]() Özel teşebbüse sınırlama getirilemez.
Yani yasal olarak bunu yapmaya yetkili değil iktidar Ancak gerekliliği azaltırsa dershaneler kendiliğinden kapanır. Bugün Anadolu Öğretmen Lisesi müdürü ile uzun bir sohbetim oldu İsmini vermeyeyim Hocam diyor SABAH bir ücretli öğretmen onaylıyorum Öğlen onun yerine başkası geliyor onu iptal ediyorun Diğerini onaylıyorum Ardından yine ertesi gün aynı şeyler Anadolu Öğretmen lisesi en iyi liselerden ücretli öğretmenler dolu MEB öğretmenlerinin çoğu geçen hafta yan alanlarına geçtiler 4+4+4 den dolayı ilköğretim olan okullarda branş hocası kalmadı Dışarıdan toplamaya çalışıyorlar Sınıf öğretmeni de bulamıyorlar Emekli olmuş dinazorları yeniden ücretli olarak işe alıyoruz Durumu kurtarma adına İktisatçıları ücretli öğretmen olarak atıyorlar MEB kendi işini beceremiyor içine etmiş Kalkmışlar aynaya bakmadan dershanelerle uğraşıyorlar Müdür diyor yahu sen bana tebeşir bile almazken kalkıp özel okullara öğrenci başına 2 bin tl vereceğim diyorsun Madem bu kadar çok paran var önce kendi okullarını ihya et Siz adam gibi iş yapamayın Eğitimin içine edin Kabahati faturayı dershanelere kesin Yemezler |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|