|
![]() |
#1 |
![]() Referandumlardan çekinmemek lazım. Cumhurbaşkanımız Abdulllah Gül, TBMM'den geçen anayasa değişikliğini halk oylamasına götürürse yerel seçimlerin kış döneminden sonbahar dönemine alınıp alınmamasına halkımız karar verecektir. Hayırlısı olsun.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Tek oylayacağımız şey yerel seçimlerin kıştan sonbahara alınması olacaksa, referandumu da kışın ortasında yapacağız.Anayasaya göre yapılacak olan böyle bir referandum en erken bir yıl sonra uygulanabilir yani istenen tarihi tutturmak için hemen bu pazar referanduma gitmemiz lazım ama hazırlıklar göz önüne alınırsa referanduma da kışın ortasında gideceğiz.
Aslında seçimlere, referandumlara en çok muhalefetin sevinmesi gerekir.Çünkü onlara göre her geçen gün Ak Parti yıpranıyor ve oyları düşüyor ama bizim milletimiz seçimleri seviyor hertürlü istenilen tarihe alınır ama tartışmaların gereksiz ve yersiz olduğunu düşünüyorum Abdullah Gül'ün vetosundan sonra tekrar mecliste oylandığında bir problemin kalmayacağını düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
![]() Alıntı:
Yerel seçimlerin öne ve sonbahar dönemlerine alınması halk oylamasının kış ortasında yapılmasıyla yerel seçimlerin kış ortasında yapılması arasında büyük fark vardır. Eğer Cumhurbaşkanımız anayasa değişikliğini halk oylamasına götürürse halk oylaması için mitingli kampanyalar düzenlenmeyecektir ya da az sayıda miting düzenlenecektir muhtemelen. Oysa yerel seçimler 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olursa bir kez daha kış döneminde yerel seçim kampanyası yapılmak zorunda kalınacaktır. Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu Yıldırım tarafından (10-14-2012 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |