![]() |
#3 |
![]() Mahalle takımı olduk yemin ediyorum yaa...
![]() Hilbert, toraman, holosko batuhan vs. bu şerefsizlerden bi kurtulamadık gitti arkadaş yaa... ![]() Samet Aybaba ben senin gibi teknik drektörün... ![]() İlk yarı trabzon oynadı ikinci yarı beşiktaş almeida karşı karşıya kaçırdı dengesiz herif... Olcay 90+3 de yine karşı karşıya kaçırdı mal herif vallahi kalpten giderim diye izleyemedim pozisyonu... ![]() Bizim de kendini yere Burak'an forvetlere ihtiyacımız var... ![]() Bu sene hedef ilk 5'e girmek sanırım... ![]() Taraftar keşke gitmese maça belki çeki düzen verirler takıma... Bu sene adam olmaz da bu takım... ![]() Quaresma'ya maçı izlemesi için 3.8 milyon euro veriyoruz dünyada bir eşimiz daha yok yöneticilern mallığına örnek olabilecek... ![]() Şu takımı ne hallere düşürdüler yaa... ![]() Suleyman Seba hastanedeydi belki de gitmiştir öbür tarafa bu maçtan sonra... ![]() Fernandes Kralsın yemin ediyorum sen iste takımı üstüne yapalım... ![]() Bu arada Nene'yi alıyormuşuz ne güzel Bobo geldi Bebe geldi şimdi Nene geliyor sonra da Dede yi alırız korkuyorum en sonunda Ba..'yı alacağız... ![]() Bu takımdan bi yol olmaz... ![]() Konu Necip Fazıl tarafından (10-21-2012 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
beşiktaş, çarşı, inönü stadı, karakartal, spor toto süper lig, trabzonspor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|