![]() |
#10 |
![]() Kardeşim olaylara habercilerin yazdıkları yazılardan bakmayalım.Gerçekleri araştıralım sonra konuşalım.Hiçbir SP'li Esad ve yandaşlarının yanında olmamıştır olamazda.
Bunu nereden çıkarıyorsunuz. Esad ile genel Başkan Kamalak görüşmüştür evet.yaptıkları zulmü durdurması için,barış ortamının sağlanması için görüşmeler yapmıştır. Şimdiki görüşmeleri de bu akan kanların durması içindir. Olaya bu gözle bakmak gerek. AKP gibi yangına körükle gitmemiştir. Saadet partisi birilerinin emirleri ile hareket etmez.Attığı adım İslamla bağdaşıyormu ona bakar,Ona göre atar adımını. Sizler bu kanıya nereden vardınız bunu da merak ediyorum kardeşim... malum yazar da haberin yayınlandığı sitenin durumundan bahsetmeye gerek yok sanıyorum Bu yazının içinde bakın ne yazıyor... "Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu" (SMDK) adı altında bir araya geldikleri toplantıda seçilen yeni yönetim, başta Arap Birliği olmak üzere, ABD ve Avrupa Birliği tarafından Suriye'nin meşru temsilcisi olarak kabul edildi.. Kimin kabul ettiğine bakarmısınız. ABD ve AB ülkeleri açık destek veriyor peki neden?... Suriye halkının gerçek özgürlüğe kavuşması için mi ? Yok birbirlerini öldürsünler diye mi?.. Dönen bütün oyunları müslüman kanı akıtmak içindir. Müslüman olayların sonucunu görebilmeli kardeşim... Rabbim müslüman kardeşlerimize şuur versin. Aralarındaki fitneyi,kavgayı uzaklaştırsın. Kafirlerin oyununa getirmesin. Her daim bir ve beraber eylesin... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|