Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 12-12-2012, 23:12   #1
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
Siz "utanan" iseniz varsın bize utnmaz desinler....Şu forumda hiç kimseye hakaret etmedim.kimseye edepsizlik etmedim.Sizinkileri sayamadım zaten....Neyse ...

şu konuyu okuyup pkuyp boşver yazma dyip geçiyordum.Bugün yazayım dedim.Yine aynı nadanlık...

Allh size de bize de selamet versin.

Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-13-2012, 01:05   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Muhterem Necmettin Erbakan, 28 Şubat sürecinde büyük bir sağduyu ve ferasetle davranmış ve Türk Milleti'ne yapılan saldırıları milletimizin az hasarla atlatmasını sağlamıştır. Refah Partisi, 28 Şubat 1997 postmodern askerî darbesini yapan cuntacı ve darbecilere karşı hem koalisyon ortağı olduğu Refahyol koalisyonu döneminde, hem de 28 Şubat süreci sonrası iktidardan düşürüldükten sonraki dönemde elinden geldiğince direnmiş, Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin haklarını vatan ve millet düşmanı darbecilere karşı savunmuştur. Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Refah Partisi, laikçi darbecilerin Müslümanlara saldırarak Cezayir'in darbecilerin Cezayir'de yüz binlerce, Suriye'nin darbecilerinin Suriye'de on binlerce Müslümanı öldürmeleri gibi Türkiye'de on binlerce, belki de yüz binlerce Müslümanı öldürerek büyük katliamlar yapmalarına yol açacak bir siyasetten kaçınmış ve o zor süreci ülkemizin ve milletimizin usuletle ve suhulette atlatmasını sağlamıştır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)