Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Çözüm Sürecini ve Dolayısıyla PKK Terörünün Bitirilmesini Destekliyor musunuz? | |||
Evet, Kürt sorunu çözüme ulaştırılsın, PKK terör örgütü etkisiz hâle getirilsin ve böylelikle düşük yoğunluklu savaş sona erdirilsin. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
35 | 92.11% |
Hayır, Kürt sorunu da bu sorundan kaynaklanan etnik terör de bitirilmesin, düşük yoğunluklu savaş sürsün, insanlar ölmeye ve analar ağlamaya devam etsinler. |
2 | 5.26% |
Ulusalcıların, laikçilerin ve faşistlerin kara propagandalarının etkisi altındayım ve bu yüzden kararsızım. |
1 | 2.63% |
Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() PKK Sorununun Çözümü çok kolaydır...
ALLAH u Teâlâ nın Emir buyurduğu eşkiyaya verilmesi gereken cezayı uygularsın ne terör ne pkk kalır biter gider Bunlarla agoprasi (demokrasi), hukuk devleti falan diye başa çıkılamaz ve 30 senedirde çıkılamadı... 1000 tane milli güvenlik zirvesi toplasan başa çıkamazsın Eşkiyanın Cezası - Teröristin Cezası 3 tane eşkiyaya İslam Hukukuna göre cezayı uygula bak bakalım eşkiyalık kalıyormu ? Uygulanacak Ceza : Ceza infaz edilecek eşkiyalar çarmıha gerilir karınları yarılır ve bağırsakları aşağı doğru sarkıtılır, 3 gün o halde bekletilirler sonra kaldırılırlar... Bu kadar ... (Ki millet eziyet duymasın kokularından) Cahil imam teröristlere beddua ediyor, sen Allah'ın'ın verdiği cezayı uygulamamakda inad ediyorsan teröriste ne diye kızıyorsun ki?... Uygulamadığın için bitmiyor işde...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Anketteki ilk oyu ben kullandım. Anketteki, "Evet, Kürt sorunu çözüme ulaştırılsın, PKK terör örgütü etkisiz hâle getirilsin ve böylelikle düşük yoğunluklu savaş sona erdirilsin." seçeneğine oy vererek milletperver ve vatansever bir insan olarak; Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerimizde yaşanmakta olan düşük yoğunluklu savaşın sona erdirilerek ülkemizin genelinde barışın hâkim kılınmasından, insanlarımızın ölmemelerinden, Türk ve Kürt analarının evlatlarının ölüm haberlerini alarak ağlamamalarından yana olduğumu belirtmiş oldum.
Konu Cihannur tarafından (03-02-2013 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|