|
![]() |
#1 |
![]() 22:34
nergis 20.01.1992 oğlak yok herkez zamanı gelince 1 kez de olsa aşık olmuştur ![]() içmem 6 her müzik bir anlam taşır tüm müzik dalarını severim... gül lale nergis papatya gereksiz ve anlam ifade etmeyen her rengi severim biraz daha yaşlanmış ![]() evt aşkların en kutsal olanına rabime aşığım... ailemle yaşıyorum galatasaray kardeşim ![]() ooo çok hangi birini sayayım ![]() bir çok şeyi kim bilir belkide sil baştan yaşamak isterdim... şu sıra yakamı burakmıyan sınavlarımı el kol hareketleri ben yine ben olmak isterdim tüm hatalarıyla tüm yaşanmışlıklarıyla... söyleyemediklerimi içimden geçtiği gibi anlatmak asi ![]() içimden geçtiği gibi konuşurum yani açık sözlü olduğum söylenir... türkçe ingilizce hade ya ![]() 22:45
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 1-Saat kaç ? 21:52
2-İsim? bayram karadeniz 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 32 aslan 4-Dövmen varmı ? hayir yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? tabiki kola turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 1 9-Sevdiğin müzik türü? halk muzigi 10-En sevdiğin çiçek ? gul 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? bos sohbetler 12-Sevdiğin renkler? kirmizi sari 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? iyi bir isi olan iyi bir baba ama ALLAHU ALIM 14-Aşık mısın? HAYIR 15-Ailenle misin, tek mi? AILEMLE 16-Tuttuğun takım ? GALATASARAY 17-OLmazsa olmazın ? 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? COK VAR HANGISINI SAYAYIM 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? HICBIRSEYI 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? AHIRET 21-En nefret ettiğin hareket? LAUBALI EL SAKALARI 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? OYLE BIR DUSUNCEM OLMADI 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? BENDE KALSIN 24-Takma adın ? KURTULUS 25-En sevdiğin spor? YUZME 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? UTANGAC 27-Konuştuğun diller? TURKCE ALMANCA BIRAZ 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? HAMDOLSUN 29-İş , Okul? ORTAOKUL IMAM HATIP LISE :DUZ LISE UNV TERK IKTISAT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|