|
![]() |
#1 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Önceki hafta bir imzali kitabini almak icin kendisini sebil yayinda ziyaret etmek istedim lakin o gün orada yokmus. ...nasib degilmis.
Allah (c.c.) hayrli uzun ömürler versin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Eski bir tekkenin ikinci katında sohbet verir. Gerçi benim gittiğim dönemler ikinci kattı. Üçüncü katında sohbet verir. Birinci katında da tüm kitaplarını bulabilirsiniz. Hatta hediye bile veriyorlar. Orada hepsini imzalatabilirsiniz inşallah. 2008 senesinde ben de imzalatmıştım. Osmanlıca olarak imzalıyor. Allâh'a emanet. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() BEN BÜTÜN KİTAPLARINI İSTİYORUM. ORADA BULABİLİRMİYİM?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yelkenli kardeşim. Üsküdar'daki yerine gidersen tüm kitaplarını orada bulabilirsin. Hatta birkaç kitap da hediye ederler sana. Bir de kitaplarını üstada imzalattırabilirsin. Osmanlıca olarak imzalıyor.
Ya da http://www.sebilyayinevi.com/ bu siteden tüm kitaplarını evine getirtebilirsin. İstediğin şekilde ödeme yapabilirsin. İstersen kitaplar evine gelince kapıdan nakit öde. Her türlüsü mevcut. İnşallah sen de kitaplarını alıp şuurlanan ve bunu Müslümanlara yayanlardan olursun. Allah yar ve yardımcın olsun. Allâh'a emanet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Üstad Kadir Mısıroğlu 4 sene evvel yani 2009 senesinde haber vermiş faiz lobisi mes'elesini.
"Sakın borcu sıfırlama. 6 ay ayakta kalamazsın. Türkiye borcu sıfırlarsa onu yapan adamın tozu kalmaz iktidarda." İnşallah Türkiye bu kadar gücü, prestiji, terakkiyi kaldırabilir ve şu 90 senelik zinciri kırabilir. Dengeleri değiştirme cüretimiz çok evvelden başladı. İnşallah devamı gelir. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler. http://www.youtube.com/watch?v=upSgrLaKZtI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bir kere demokrasi ve laiklik tâğuti sistemlerdir.Allah, asla bunlardan razı değildir.Razı olmadığı düzenlerin getireceği hak ve adalet yoktur.Demokrasi ve laiklik faiz lobisinin istediği düzendir.İşte biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. ÇÖZÜM ŞUDUR.ÖNCELİKLE ALTYAPIYA KÖKLÜ BİR EĞİTİM VERİLİR.TABAN HAZIR VAZİYETE GETİRİLİR.KİTLELERE YAYDIRILIR.ONDAN SONRASI İNŞAALLAH ARKASI GELİR.LAKİN BÖYLE DEMOKRASİ VE LAİKLİKLE SİTTİN SENE GELECEĞİ DÜŞÜNMEK AHMAKLIKTIR.İSLAMİ HİLAFET DEVLETİ KURULMADIĞI MÜDDETÇE ÜMİT BEKLEMEK MUHALDİR. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Ardından hemen gezi ve sonra da 17-25 Aralık darbe girişimleri geldi Konu Özgür Suriye tarafından (03-22-2014 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|