![]() |
#11 |
![]() 1-13.20
2-Aişenur 3- Yaşım 18 burcum oğlak 4- Dövmem yok. Hoşlanmam. 5- hayır öyle bi aşk yaşamadım Daha yaşım çok küçük bence ![]() 6- Coca Cola Lezzet olarak her zaman tercihimdir. 8- 7'dir ![]() 9- Tam bir isim altında toplanabilecek bir tarz değil Ama çevremdeki birçok insandan farklı ve sağlam bi müzik zevkim vardır Kolay beğenmem Müziği çok seviyorum ![]() 10- Çiçeklerle pek alakalı değilim 11- Fazla ciddi ve öğüt dolu yetişkinlerle yapılan konuşma ve sohbetler 12- Her rengi severim Özellikle pembe mor ve yeşili sık kullanırım Kırmıza ve siyahtan nefret ederimm 13- Hiç büyümeden aynı deli dolu ama hep okuyan ve çalışan 14- Hayır , değilim ![]() 15- Ailemle yaşıyorum. 16- Fenerbahçe 17- Okulum. 18- Hemen hemen hepsi. ![]() 19- Yaşadığım şehri 20- bugün ne yapsak? 21- Toplum içinde medeniyetsizce davranış ve konuşmalar. 22- Bilmiyorum. Ama mesleki alanda başarılı olmuş kişiler mutlaka. 23- Senle hep daha yakın bi arkadaş olmak istedim. 24- Ağma 25- Futbol 26- Fazlasıyla açık sözlü 27- İyi seviyede İngilizce Biraz Arapça Seneye Fransızca eğitimime başlayacağım 28- Sözcük değil de Gülmek mesela ![]() 29- Çağ Üniversitesi Matematik Bilgisayar Bölümü Birinci Sınıf ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü İkinci Sınıf ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|