|
![]() |
#1 |
![]() 1-Saat kaç ? 03.50
2-İsim? Bahadır 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 19 yaşındayım, Boğa burcuyum. 4-Dövmen varmı ? Hayır yok. 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Maalesef, evet. 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? O böceklerin hiçbirini almayayım ben ![]() 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? Yabancı, pop, rock, türkü, damar her şekil takılırım ben ![]() 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Görüşlerime zıt kişilerle yaptığım tartışma ortamı. 12-Sevdiğin renkler? Siyah, beyaz ve gri. 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Onu ALLAH bilir, ben göremiyorum birşey ![]() 14-Aşık mısın? Şuan için kula değilim. 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemleyim şimdilik. 16-Tuttuğun takım ? Beşiktaşlıyım. 17-OLmazsa olmazın ? Ailem, telefonum, yeğenim, bilgisayarım. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? O kadar çok ki, ne sen sor, ne ben cevap vereyim. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Birşey düşünmüyorum ki ![]() 21-En nefret ettiğin hareket? Sözlerimin kaale alınmıyor oluşundan irrite olurum. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Hmmm.. Sanırım Necati ŞAŞMAZ diyeceğim ben ![]() 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Öyle biri yok. 24-Takma adın ? Ustaa 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Ortaya karışık diyelim 27-Konuştuğun diller? Türkçe, Kürtçe, çok az İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? İrrite ![]() 29-İş , Okul? Öğrenciyim, okuyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|