Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-22-2013, 03:36   #5
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım anlaşmazlık olmuş,ben bu teknikten bahsetmiştim en iyi istihbarat örgütünden değil. Dünya savaşında tüm dünya iç içe iken rusya çok zor ve soğuk bir yüz ölçümü olarak kendi bölgesinde tıkılıp kaldı. Ne saldırabildi nede almanya dışında ciddi bir saldırıya uğradı.

Bu ülke istihbarat toplayarak ayakta kaldı çünkü vur kaç için çok geniş arazileri ve -70 derece soğukları vardı. Dünya sıralaması ne olursa olsun bana göre kgb istihbarat yönünden 1 numara. Teknolojiyi geriden takip ederek kaba tabirle el emeğini kullandı,amerika ve diğer teknolojisi yüksek ülkeler gibi her işi tuşlara bırakmadı.

Ayrıca unutmamak gerekir en iyi istihbarat örgütü sıralamasında ruslar 4. sırada olsada çeçenistan mücahidleri diye adlandırılan insanların başından bir rus çıktı. ne bir yahudi ne bir abd elemanı nede mi5-mi6
Afgan-Rusya savaşına Pakistan ISI'nin rolüne, Rusya'nın Afgan Mücahidleri tarafından paramparça edilmesine ramak kala Abd'nin ve Onun kankası Suudun 4 Milyar Dolar verip Rusyanın yaşamasına nasış izin verdiğine dair derin konulara girmek lazım gelir...!

Benim naçizane ifade etmek istediğim şey ise Ülke ve Devletler rekabetçi birer şirkettir ! Küresel Ağlarla İstihbaratları birbirine bağlanmıştır ! Bunların karşısında Komunizmin çökmesinden sonra ki Tek karşıt Taraf İslam kalmıştır !!! Mesele budur ! İslam diye Şeriat ve Hilafet isteyen kimlerle savaşıyorlarsa onlar İslam'ın Mücahidleridir... Şehadetleri üzerinden Terör diye siyaset yapanlar ! Bunun hesabını Allah'a veremiyeceklerdir...!!!

Gelelim Kadirova ! Aslan Mashadovu Rusyaya istihbaratını Türkiye üzerinden veren Abd idi ! İstihbarat konusunu sen anla ! Rus İstihbaratının tekniği basit Dinini Dünyalık satan Bu zamanda bolca !!! Lakin Maide 54ncü ayeti çok dikkatli okuyunuz....!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)