|
![]() |
#1 |
![]() Akbursa, istedigin kadar yirtin, kendini parcala, millet senin gibi adamlarin sozunu dinlemez. Bu ulkenin 100 milyar dolardan fazla parasini 2 hafta hic eden adamlarin, onunde arkasinda kim varsa, bu millet onlara yuz cevirecektir.
Tabi biz CAPULCULAR la kardeslik mesajlari vermedigimiz icin gidip fiziki mudahale yapacak halimiz yok. Yapabilecegimiz tek sey o holding haraketinin tum sirketleriyle olan para iliskilerine son vermek. He bu arada herhalde Ipek'lerin TV'sinde yapilan hindi tarifini izlemissindir. Bu yilbasinda yapip yemissindir (yememissen cok uzulurum). Afiyet olsun ! Herhalde o hindi senin gibi adamlari sirat koprusunden gecirecek saniyorsun...
![]() Konu Cihannur tarafından (01-01-2014 Saat 05:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Yolsuzlukları kapatmak için yırtınanları görüyoruz biz. Gerisi sizin halüsülasyonlarınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Kardeşim; kimse yolsuzluğun üzerini örtmüyor, örtemez. Örtmek isteseler operasyon başlamadan örterlerdi. Bugün meclis grup toplantısında Kılıçdaroğlu aynen şöyle diyor. '' Soruşturma 14 ay önce başlamış. Soruşturma devam ederken Maliye Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığına bilgi gitmiş. '' Peki Maliye bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığına bilgi gitmişse operasyon engellenemezmiydi? Yolsuzluk operasyonu devam ediyor, kafanıza takmayın siz. Suçlu olan varsa, yetim hakkı yiyen varsa canları cehenneme. Beter olsunlar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ben şimdiye kadar, eğer Süleyman Aslan rüşvet almışsa iyi yapmıştır diyen kimseyi duymadım. Rüşveti savunan birileri mi var? Kim onlar? Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Reza Zerrab'ın hayırsever bir kişi olduğunu söylemiş. Reza Zerrab gerçekten hayırseverse, eğer suç işlemişse bile onun suçu hayırseverliğini değiştirmez. Hayırseverler suç işlemezler diye bir kaide yoktur. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|