![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
Akbursa'nın da hakaret içeren ya da forum kurallarına aykırı olan mesaj ya da konularına da müdahale ediyorum ya da siliyorum. Belki dikkatinizden kaçmış olabilir. Forumda gezindiğinizde o tür müdahalelerime rastlayabilirsiniz. AK Parti Forum'da fikir ve ifade özgürlüğünden ve forumumuzun demokratik ve özgür bir platform olarak devam etmesinden yanayız. AK Partili ya da AK Partili olmayan üye ayrımı yapmamaya çalışarak forumda adaletli davranmaya gayret ediyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yalancı denilmesini kabul edemeyiz ve müdahale ederiz. Akbursa'nın kastettiğiniz mesajında, Başbakanımızın bir konuda yalan söylediği yorumunda bulunmuştu. Birisine yalancı demekle bir sözünün yalan olduğunu iddia etmek arasında fark vardır. Bu yüzden Akbursa'nın o mesajını fikir ve ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirdim ve müdahalede bulunmadım; ama Akbursa'ya hitaben uzun bir mesaj yazarak o söylediğinin doğru olmadığını delilleriyle anlattım. Ben, AK Partiliyim; ama Gülen Cemaati'nden değilim. Bununla birlikte; Gülen Cemaati'ni olsun, İsmailağa Cemaati'ni olsun, Nakşibendi Tarikatı'nı olsun, Kadiri Tarikatı'nı olsun, Ehl-i Sünnet İtikadı ana çizgisinde bulunan cemaat ve tarikatları destekliyorum. Konu Cihannur tarafından (01-02-2014 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|