Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-02-2014, 12:17   #24
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuda size hiç katılmıyorum, daha öncede böyle yapmıştınız. özgürSuriye isimli üye gülene herif demişti uyarmış ve silinmesini sağlamıştınız, akbursa özgürSuriyeye herif demişti hiç sesiniz çıkmamıştı.

akbursa isimli üye sürekli savlardan oluşan iftiraları Ak partiye mal ederken, insanları kışkırtırken gayet ılımlı yaklaşarak anlatmaya çalışıyordunuz. İnsanları kışkırtmasına müsade ediyorsanız kışkırtmanın karşılığınada katlanmak zorundasınız.

akbursa üye ismi ile Ak partiyi kötüleyip Erdoğana yalancı diyor nazik bir dille anlatmaya çalışıyorsunuz, biri akbursaya yada gülene birşey söylediği zaman şahin gibi atılıp derhal olayın düzeltilmesi yönünde yada silinmesi yönünde eylemde bulunuyorsunuz.

İyi niyetinizden kesinlikle eminim fakat bu durum rahatsız edici.
Bahsettiğiniz o mesajı hatırlamıyorum. Takdir edersiniz ki her mesajı okumak gibi bir şansımız olmuyor. Üyelerimiz kendilerine hakaret edildiği kanaatinde olduklarında şikâyette bulunduklarında gerekli değerlendirmeyi yaparak müdahalede bulunabiliyoruz.

Akbursa'nın da hakaret içeren ya da forum kurallarına aykırı olan mesaj ya da konularına da müdahale ediyorum ya da siliyorum. Belki dikkatinizden kaçmış olabilir. Forumda gezindiğinizde o tür müdahalelerime rastlayabilirsiniz.

AK Parti Forum'da fikir ve ifade özgürlüğünden ve forumumuzun demokratik ve özgür bir platform olarak devam etmesinden yanayız. AK Partili ya da AK Partili olmayan üye ayrımı yapmamaya çalışarak forumda adaletli davranmaya gayret ediyoruz.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yalancı denilmesini kabul edemeyiz ve müdahale ederiz. Akbursa'nın kastettiğiniz mesajında, Başbakanımızın bir konuda yalan söylediği yorumunda bulunmuştu. Birisine yalancı demekle bir sözünün yalan olduğunu iddia etmek arasında fark vardır. Bu yüzden Akbursa'nın o mesajını fikir ve ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirdim ve müdahalede bulunmadım; ama Akbursa'ya hitaben uzun bir mesaj yazarak o söylediğinin doğru olmadığını delilleriyle anlattım.

Ben, AK Partiliyim; ama Gülen Cemaati'nden değilim. Bununla birlikte; Gülen Cemaati'ni olsun, İsmailağa Cemaati'ni olsun, Nakşibendi Tarikatı'nı olsun, Kadiri Tarikatı'nı olsun, Ehl-i Sünnet İtikadı ana çizgisinde bulunan cemaat ve tarikatları destekliyorum.

Konu Cihannur tarafından (01-02-2014 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)