|
![]() |
#1 |
![]() Durmak yol dinlemeye devam..
![]() O kadar amatörler ki ARTIK yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar Hocaefendinin yayınladıkları ve tarih verdikleri kasette 22 - 11 - 2013 diye tarih düştükleri kasette "idris bal" gibi yapsınlar "istifa" etisinler dediği iddia ediliyor Be hey şaşkın İDRİS BAL 30 - 11 - 2013 DE İSTİFA ETTİ Artık şuur falan da kalmamış Zaten hedef kitleleri pek zeki olmadığı için Ne verirsen gidiyor Peygamberi rüyada görme, tweet atma , koç'a tespih hediye etme falan Bunlarla mı cemaati bitireceksiniz Kim oldukları belli olmayan bir kaç kişi daha İsimlerini de yeni duyuyorum burada Gülen'in ses kayıtlarından bir şey çıkartamayınca Artık kimi denk getirmişlerse onu dinlemişler
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() orada istifa etsin demiyor onun gibi partiden uzaklaşsınlar diyor!.. evet idris bal o zaman resmen istifa etmemişti ama partiden uzaklaşmıştı ve süreki ak parti yi eleştirmeye başlamıştı , bu konuşmadan 1 hafta sonra da (kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi üzerine) partiden istifa etti!.. peki sen manifesto hocanın bu kötülüklerini yalanla mı kapatmaya çalışıyorsun? Konu Cihannur tarafından (01-31-2014 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Cihannur, ben hakaret etmiyorum. orada Gülen'e değil onun yaptıklarına kötülük dedim. vatana ihanet etmek , seçilmiş meşru hükümete karşı ergeneoncularla , israil'le , büyük sermaye sahipleri ile işbirliği yaparak darbe girişiminde bulunmak benim gözümde kötülüktür!.. eğer sen de cemaatçi ve vatan haini değilsen senin için de öyle olmalı. benim sözüm: peki sen manifesto hocanın bu kötülüklerini yalanla mı kapatmaya çalışıyorsun? Konu Cihannur tarafından (01-31-2014 Saat 02:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|