|
![]() |
#1 |
![]() -Saat: 19:56
-Adım: Emre. -16 yaşındayım burcum oğlak. -Dövmeye Karşıyım. -Hayır. -Kola gibi içecekler içmiyorum. -Tercih ettiğim bir rakam yok. -Kafama uyarsa her türlü müziği dinlerim. -Nergis in kokusunu severim. -En nefret ettiğim sohbet tarzı haksız olduğu halde haksızlığını kabül etmiyen bir tarafın olduğu sohbet. -Sevdiğim renk kum grisi. -Hiç düşünmedim. -Hayır , değilim. -Ailem ile yaşıyorum. -Takım tutmuyorum. -Olmazsa olmazım arabalar. -Benden uzakta yaşıyan ersin abim (dosttan öte) -Hayatımda haksız gidişatı değiştirmek isterdim. -Uyandığımda ilk düşündüğüm günümü nasıl geçireceğim. -En nefret ettiğim hareket saygısızlıktır. -Kendi yaşantımdan memnun Allah'a şükür başka biri olmak istemezdim. -Kimseye birşey söylemek isteyipte söyleyemediğim olmaz Açık ve net şekilde konuşmayı tercih -ederim. -Takma adım yok. -Yarışlardan hoşlanırım. -Yeri geldiğinde utangaç yeri geldiğinde aşırı açık sözlü olurum. -Türkçe , tarzanca ingilizce. -Bütün sözcükleri kullanmayı severim Türkçe zengin bir dil ve cümlemi sözcük bakımından oldukça -zengin hale getirmeyi severim. -Liseye gidiyorum. Bu arada kendimi tanıtmak istedim ama mesaj engeline uğradım hepinize merhabalar ![]() EDİT:Siyatsetten çok iyi anlamam Öğrenmek ve Kendi bildiklerimide paylaşmak isterim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|