|
![]() |
#1 |
![]() 30 mart günü boruyu döşeyeceğiz...
rahat ol kasma bu kadar manifik ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Emniyet Müdürlüğü'nün resmî açıklaması diyerek söylediğin rakamı nereden aldın manifesto? Kaynağını söyler misin?
Konu Cihannur tarafından (03-24-2014 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Rakamları ben sallamadım Yenikapı miting alanı tamamen dolsa 700 bin ile 1 milyon kişi alıyor Bunu ben değil İSTANBUL BÜYÜKÇEHİR BELEDİYESİ daha Yenikapı Meydanı projesi sürerken projeyi tanıtırken duyurmuş Miting alanı olarak ayrılan alan tam bile dolmadı Yani dolsa bile rakamın bir milyonu aşması mümkün değil Bir milyonluk meydana 2 milyonu nasıl sığdırdınız ![]() Laf ile olunca kolay tabi Bu yaptıklarınız ULUSALCILARIN meşhur Cumhuriyet mitinglerini hatırlatıyor "Çağlayan'da 3 milyon kişi toplandı" meydan 300 bin almıyor oysa Erdoğan konuşmasına başlarken 1.5 milyon diyor Konuşmanın sonunda 2milyon diyor Maşallah Lafla olduktan sonra Ben olsam Yenikapıda 30 milyon toplandık derdim |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() istanbul'daki seçmen sayısı: 9 milyon 997 bin 24 seçmen
ak parti 2.7 milyon oy almışmış... ak parti bu oyla mı yüzde 50 oranını yakaladı istanbul'da... rotahaber sitesindeki miting alanının sabah erken saatlerde çekilmiş fotoğraflarını yayımlayıp işte orada 2 milyon kişi yoktu demesi de ayrı bir sahtekarlık... sabah 9'daki manzaraya değil, 16'da 17'deki manzaraya bakın siz.. yahu trthaber canlı gösterdi mitingi bulun internetten izleyin bari.. Konu Cihannur tarafından (03-25-2014 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|