|
![]() |
#1 |
![]() 1-Saat kaç ? cevap:11:05
2-İsim? cevap:nagihan 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? cevap:kova 4-Dövmen varmı ? cevap:hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? cevap:hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? cevap:kola sevmiyorum 8-Tercih ettiğin rakam ? cevap:4 9-Sevdiğin müzik türü? cevap:slow 10-En sevdiğin çiçek ? cevap:papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? cevap 12-Sevdiğin renkler? cevap:mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? cevap:geleceği allahım bilir ama konumum olarak iyi yerlerde görüyorum 14-Aşık mısın? cevap:evet eşime aşığım 15-Ailenle misin, tek mi? cevap:evliyim 16-Tuttuğun takım ? cevap:takım tutkum yoktur 17-OLmazsa olmazın ? cevap:güven saygı dürüslük 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? cevap:dilek 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? cevap:allahıma şükürler olsun bana verdikleri için mutluyum. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? cevap:kazasız belasız iş günümü tamamlamak 21-En nefret ettiğin hareket? cevap:el şakası 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? cevap:ben ben olmaktan mutluyum 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? cevap:akp nin önünden çekilin artık şampiyon belli daha neyin kavgası içindesiniz 24-Takma adın ? cevap:yok 25-En sevdiğin spor? cevap:yürüyüş yapmak 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? cevap:utangaç değilim fakat gerektiği zaman da açık sözlüyümdür 27-Konuştuğun diller? cevap:ingilizce orta seviyede 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? cevap:hayırlısı 29-İş , Okul?cevap :insan kaynakları uzmanı açıköğretim kamu yönetimi 3.sınıv öğrencisiyim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|