Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı
Davutoğlu beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı..
PKK yandaşı ve Esed'çi kılıçdaroğluyla 4.5 saat ne koalisyon görüşmesi yapıyor?!
Yahu PKK bu kadar azıtmışken PKK yandaşı kılıçdaroğlu ile koalisyon kurmak vatana ihanettir !
Verdiğim oy da haram zıkkım olsun !
Ben CHP yle koalisyon yapsın diye oy vermedim ak parti ye !
|
AK Parti'nin CHP ile koalisyon kurmasını ben de istemiyorum; ama zorunda kalınırsa böyle bir koalisyon kurulabilirdi ya da ileride de kurulabilir. Daha önce Adalet Partisi (AP), 1961 Genel Seçiminden sonra CHP ile koalisyon kurdu da ne oldu, neyi eksildi?! Bir şey olmadı ve bir şeyi de eksilmedi ve AP, 1965 Genel Seçiminden sonra tek başına iktidar olarak Türkiye'yi 1971 yılına kadar 5.5 yıl boyunca tek başına yönetti.
AK Parti Forum'un üyeleri arasında en çok CHP karşıtı olanlardan biri benim. Bunun böyle olduğunun delili olarak da forumumuzda CHP Absürdlükleri bölümünde CHP hakkında paylaşmış olduğum konulara bakılması yeterlidir. Buna rağmen ve CHP ile koalisyon kurulmamasını istememe rağmen CHP ile kurulacak zorunlu bir koalisyonu normal görürüm.
Neyse en azından 1 Kasım 2015 Genel Seçimine kadar böyle bir ihtimal kalmadı. 1 Kasım 2015 Genel Seçiminde tek başımıza iktidar olursak ne âlâ; fakat eğer tek başına iktidar olamazsak MHP ile koalisyon kurmaya çalışmalı ve MHP ile koalisyon kuramazsak yine erken genel seçime gitmeliyiz ve CHP ile koalisyon kurmamalıyız. Bu benim bu konudaki siyasi görüşüm, kanaatim; fakat AK Parti böyle bir durumla karşılaşır ve 'zorunlu kaldık, CHP ile koalisyon kuruyoruz' derse de bağrıma taş basarım ve AK Partimi desteklemeye devam ederim.
Konu Cihannur tarafından (09-13-2015 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir..
|