|
![]() |
#1 |
![]() Saat:00.05
Merve Nur Sönmez 13.02.1991 kova Dövmem yok Hiç o kadar aşık olmadım Asitli içecek tercih etmiyorum Tercih ettii rakam 13 Sevdiğim müzik türü arabesk Sevdiğim çiçek hepsi ama gül ve papatya en sevdiğim Nefret ettiğim sohbet cıvıl seviyesiz olanlar Mavinin tüm tonları siyah beyaz ķırmızı Gelecekte kendimi atanırsam en güzel mesleğin başında görüyorum Vatanıma milletime aşığım Ailem ile Fenerbahçe En nefret ettiğim hareket el şakaları ve cıvıl hareketler Ailem kitaplarım öğrencilerim olmazsa olmazlarım Çok var ama has olarak kardesim saydığım gamze bir şey Allaha hamd ediyorum hergün ilk kalktığında Hayatımda değiştirmek istiyorum bir şey olamaz yaşadığım her şey Rabbimin yazdığı kaderdir Yine kendim olmak isterdim Genellikle okumuş cahillere laf söylemem zira onlar hep haklılar onlara konuşur içimdekileri söylerdim Takma adım yok Utangaç değilim ama ķonuşmam gereken yerde konuşur susmam gereken yerde susarım Her türlü sporu severim ama yüzmek zevkli Sadece Türkçe konuşuyorum Osmanlı Türkçesi ile yazı yazıp okuyabilir Kullanmayı sevdiğim söz grubu var o da Peygamber Efendimiz'e(sav) salavat getirmek 00.35
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|