![]() |
#11 |
![]() 00:49
Tayfun 26 yaşında yengeç burcuyum Evet var Aşk güzel bir duygudur içimden akıttığım çok yaşlar olmuştur dışa vuramasamda Coca cola 9 Deep house elektronik müzik ve R&b Beyaz papatya Sohbet etmeyi severim nefret duyguları barındırmıyorum Siyah ve beyaz Herkes iyi yerlerde olmak ister en iyisi olmasada güzel yerlerde olmayı vatanıma milletime hayırlı bir birey olmayı tercih ediyorum ve bu yolda ilerliyorum Şuan hayır Ailemle BEŞİKTAŞK Ailem ve sevdiklerim dostlarım Mesafelerden ötürü oturup çay içemesekte sohbet ettiğim dostlarım var. Çok şükür memlunum halimdem Kahvaltıda menemen varmı ![]() Pek fazla el şakasını sevmem daha doğrusu hiç sevmem Kemal sunal veya cem yılmaz gülmek neşedir güldürmekse sanat Söylenecek milyonlarca kelime varken susmaksa konu gözlerin daha derine işleyerek anlatıyor herşeyi derdim Tafo derler ismimin kısa hali Futbol Açık sözlü İngilizce ve almanca orta seviye Tabi sözünü gündelik hayatımda dialoglarımda sık kullandımı söyler arkadaşlarım Turizm sektöründeyim yazları çalışıyorum DJlik yapıyorum otellerde şuan işsizim. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|