Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Beşiktaş (BJK) Siyaset Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-03-2017, 13:52   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
"Derbilerde 5-0'ı gördüm, 5-1'i gördüm, 6-0'ı gördüm ama bu başka"

Süper Lig'de 14. haftanın en önemli mücadelesinde Beşiktaş, sahası Vodafone Park'ta Galatasaray'ı Cenk Tosun'un, Dusko Tosic'in ve Alvaro Negredo'nun golleriyle 3-0 mağlup etti ve puan farkını 3'e indirdi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, '%100 Futbol' programında Beşiktaş - Galatasaray derbisini değerlendirdi.

İşte Dilmen'in sözleri:

"Türkiye'de kimse Beşiktaş'ın Porto maçında 45-60. dakikaları arasında gösterdiği performans gibi bir performans görmemişti. Derbilerde de böyle bir oyun görmemiştik. Ben futbolculuk yıllarım dâhil olmak üzere bir sürü maçlar gördüm. Derbilerde 5-0 gördüm, 5-1 gördüm, 6-0 gördüm ama bu başka. Böyle ezici bir performans görmemiştik. İlk yarıda çok iyi değillerdi. Şenol hoca müthiş hazırlanmış. Beşiktaş, hepimizin önünü ilikleyeceği şekilde bir oyun oynadı. Benim için çok net favorimdi Beşiktaş. 14 pozisyonun 3'ü gol oldu. Ancak ikinci yarıda saygı duyacağımız, önümüzü ilikleyeceğimiz bir futbol oynadılar. Gökhan Gönül kaçırdı, Medel girdi kaçırdı. Galatasaray üzerinden konuşursak Beşiktaş'a haksızlık olur. Başakşehir maçından daha fazla pozisyon verdi Galatasaray. Oğuzhan'ı Şenol hoca oynatmıyor diye eleştiriyorduk ama bazı oyuncuları böyle eğitmek gerekiyormuş. Galatasaray yine büyük bir maçta sınıfta kaldı. Babel iyi oynadı ama kendi kalitesinin altındaydı bana göre. Galatasaray gibi büyük bir kulüp maç kaybedebilir. Farklı da kaybedebilir ama böyle olmaz. İlk yarıda çalınmayan penaltıyı da unutturdu Beşiktaş. Maç 0-0 bitse Fırat Aydınus konuşuluyordu şu an."

"Beşiktaş'ın performansı, Fırat Aydınus'un ilk yarıda vermediği penaltıyı kurtardı. 2. yarıda anladı zaten hatasını, 2. yarıda takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Fiziksel olarak da taktiksel olarak da Galatasaray'ın hazırlanmadığını gördük. Bugün Galatasaray'ın 3-0 ile kurtulması Tudor'un büyük balıdır. Galatasaray tarihî bir hezimete uğrayabilirdi. Görünen köy kılavuz istemez. Galatasaray iyi bir teknik direktör takımı değil."

"Bugün çok acayip bir skor da olabilirdi. Galatasaray taraftarına yazık değil mi, günah değil mi? Bir hezimet olabilirdi bugün. Acayip bir skor çıkmış olsaydı önemli bir şekilde travma olurdu. O topu Muslera gibi bir kaleci sektirmemeli. O pozisyon zaten kilidi açtı zaten. Ordan sonra koptu Galatasaray."

"Tartışmalı pozisyonları konuşmaya gerek yok. Zaten tek taraflı bir oyun vardı ve sonunda hak eden kazandı. Galatasaray ilk yarıdaki kalan 3 maçını kazanıp devre arasına 1. veya 2. girer. Başakşehir de yarın muhtemelen liderliği eline alacaktır."

"Tudor elbette ki tartışılacaktır. Tudor'un nesi doğru ki bunu eleştireyim sadece. Taktik ve bireysel olarak iyi hazırlayamamış takımı. Maçtan önce Talisca'yı oynatır diyordum Şenol Güneş ama oynatmadı. Medel, Şili millî takımında oynamış, bana ne bende Tolgay var dedi."

Kaynak

Haber 1903 02.12.2017
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
3-0, beşiktaş, beşiktaş & galatasaray, beşiktaş'ın, derbi galibiyeti, derbi zaferi, ilk derbi galibiyeti, ilk derbi zaferi, süper lig, türkiye süper ligi, vodafone park, vodafone park'taki

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)