![]() |
#11 |
![]() Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
Sevgili Çanakkaleliler, değerli kardeşlerim, sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum.103. Yıl dönümünde tüm şehit ve gazilerimizi, Gazi Mustafa Kemal ile birlikte yad ediyoruz. şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. kardeşlerim, İstiklal Mücadelesi eşsiz bir destandır. Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşımızda Osmanlı'nın filizlenmesine sebep olmuştur. Dün Çanakkale'de bizi esir etmeye çalışanlara derslerini vermiştik, bugün sınırlarımızdaki terör devletiyle istiklalimiz ve istikbalimize göz dikenlere aynısını yapıyoruz. Elbette Çanakkale'deki mücadele ile sınır ötesi operasyonlarımız karşılaştırılamaz ama amaç aynı amaçtır, ruh aynı ruhtur, iman aynı imandır. 3603 terörist etkisiz hale getirildi. O tünellerden çıkan silahları İşe yaramadı 15 Temmuzdada yaramadı. 251 şehit verdik 2193 gazimiz oldu ama devletimizi namussuzlara kaptırmadık. Çanakkale iftihar vesilesidir ilham ve güç kaynağıdır. Çanakkale demek yokluklar ve zorluklar karşısında yılmamaktır. Onca vahşete rağmen insanlık ve adaletten vazgeçmemek demektir. Çanakkale Türk milleti olarak vatan ve hürriyetimize bağlılığımızın timsalidir. Türk milleti 'Ya İstiklal Ya Ölüm' diyerek geleceğine koşmuştur. tüm vatandaşlarımızın Çanakkale'ye gelmesini istiyorum. Çanakkale ilham kaynağımızdır |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|